N-Gage High Seize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
N-Gage High Seize

baştan direkt link verseydin hoca... bazı rapid linklerin sorunlu..

Konu Sahibi
series60.ru değil dostum! Binpda!.. Dün gece sitede sorun vardı giremedim!.. series60.ru'da yoktu anlayacağın!.. Şu an var mı, bilmiyorum da!.. Çünkü kıran kişilerden direk aldım linki!..

Saygılar!..

(Not: linkinde görüldüğü üzere Alien Front adlı oyun series60.ru adlı sitede halen BETA olarak bulunmaktadır! Oysa ki ben FULL sürümünü ekledim foruma! Anlaşılacaktır ki kaynağım series60.ru değildir!.. Saygılar ardadoganer!.. Ki series60.ru da benimle aynı kişilerden aldı linkleri! Saygılar!..)

bizede baştan direkt link verseydin olmazmıydı? boş rapid linki verceene.. hem sende uğraşmazdın rapidle.

Konu Sahibi
Bu arada belirtmek isterim ki amacım paylaşım içerisinde bulunmaya çalışmaktan başka bir şey değil!.. Olay "Sen buldun! O buldu! Ben buldum!" olmamalı dolayısıyla!.. Saygılar!..

Konu Sahibi
Arzum o! Ancak polemikler kasmıyor değil!.. değer bilmek önemli şeydir!.. Haksız mıyım?.. ;

hocam ortamı germek istemedim yardımcı olmak istedim
kaynağını bildiğin bir siteden 3adet yeni cıkmıs oyun linki verdin.emek verdin eyvallah.Ancak bunları rapide koydun ve bazıları bos cıktı..
Şimdi kardeş
1-Bunlar ngage oyunu ve 20mb falan yani rapide koyduun 3 dosyayı insanlar hemen cekemiycek cünkü ilk dosyayı cekip 2.ye gectiinde rapid limit uyarısı vericek ve 1saat beklenmesini isteyecek yani bu 3 oyunu 3saatte cekecekler..
2-Amacın paylaşmak ona şüphem yok eyvallah..Ancak baştan direkt link verseydin hem insanlar daha hızlı download etceklerdi hemde sen rapide uploadla uğrasmamıs olcaktın.
Neyse sadece bi tavsiyeydi..paylaşımın/emeğin için teşekkürler iyi bayramlar

jackjack

Üye
emklerine sağlık dostum arenada göremiyorum seni?

ibonline

Üye
kac tane konu acmışssın

forumda henüz yeni hatalar yapabilir..birazcık hoşgörü..

Konu Sahibi
ardadoganer; Kalıcı bir linkten doğrudan almış olsaydım, o linki verecektim sizlere!. O sebeple en garantisi rapid'ti!. Rapid'den kota kilidini aşmak için 1 saat beklemenize de gerek yok!. Bağlantınızı kesin, cookilerinizi silin ve tekrar bağlanın nete!.. O zaman sorun ortadan kalkacaktır ve indirmeye devam edebileceksinizdir!.. ;

ibonline; Arkadaşım birden fazla konu açtım, çünkü hepsini bir tek başlık halinde yazsaydım anasayfanın sağ kısmına sığmayacaktı! Tek bir oynu arayan arkadaşlarımızın da dikkatini çekmeyecekti belki de!. Amacım bunu engellemek ve daha faydalı bir şekilde foruma eklemekti dosyaları!

(Ki ilk aşamada eklediğimde linkler bağımsızdı, sorun olunca hepsini tek sayfaya toparladım ve tüm konulara aynı linki atadım!..)

Saygılar!..

chawush

Üye
ardadoğaner kardeş sen de bu opyun çalışmaz boşver sen :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...