ben normal N95 kullanıcısıyım
Telefonuma Sandisk 8 gb micro sd mobile ultra Class6 hzında hafıza kartı aldım, makina şimdi uçuyor normal N95lerden bile hafızası çok hızlı çalışıyor.
En baştan beri n95 benim daha çok hoşuma gitmiştir.Çünkü 16 bg bile destekleyen işlemciye sahip ve hafıza kartı çıkartabilme özelligi benim için çok önemli çünkü ben kartın yanında veril ufak microSD okuyucusu ile istedigim bilgisayardan anında dosya transferi yapabilyorum.Örnegin internet cafede gördügümm bir divx filmi hafıza kartımı çıkartıp, hemen karta yükleyip ister telefonda istersem evdeki sinema sitemimde (usb girişli oldugu için seyredebilyorum) izleyebilyorum.
Bu sebeplerden dolayı N95 normal benim daha çok hoşuma gidiyor.
N95 8gb ta dosya transferi için kablo taşımam lazım buda benim için çok çok kötü bir özelik.Dosya transferi sırasında örnegin 3,5glık bir FullHD film yüklemeye kalktıgımda çok şarj yiyiyor, yüksek gb oldugu için birde çok zaman alıyor.
İ-phone kesinlikle almak antipnon cu degilim yanlış anlaşılmasın sadace artıralbilr bir hafızaya ve iyi bir kameraya sahip deil bu yuzden..