caglet Üye türkçe versiyonu olmadığı için indirmekten vazgeçtim .. boşuna risk almıyalım tel.de sorun cıkar belkı
türkçe versiyonu olmadığı için indirmekten vazgeçtim .. boşuna risk almıyalım tel.de sorun cıkar belkı
KayraBey Üye caglet' Alıntı: türkçe versiyonu olmadığı için indirmekten vazgeçtim .. boşuna risk almıyalım tel.de sorun cıkar belkı Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle telefonda bir sorun çıkarmıyor.Rahatlıkla kullanabilirsiniz.
caglet' Alıntı: türkçe versiyonu olmadığı için indirmekten vazgeçtim .. boşuna risk almıyalım tel.de sorun cıkar belkı Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle telefonda bir sorun çıkarmıyor.Rahatlıkla kullanabilirsiniz.
demirst Üye emeğinize sağlık indirdim ve kurdum çok çeşitli bir programa benziyor ama ben açamadım x6 kullanıcısıyım üzerine tıkladığımda açılır gibi oluyor ve açılmıyor aynı kalıyor sayfa ne yapabilirim
emeğinize sağlık indirdim ve kurdum çok çeşitli bir programa benziyor ama ben açamadım x6 kullanıcısıyım üzerine tıkladığımda açılır gibi oluyor ve açılmıyor aynı kalıyor sayfa ne yapabilirim
PoST@Cı Üye Emeğine sağlık. x6 da oldu fakat telefonun şarjı çabuk bitiyor. SPB Mobil Shell çok daha öte bence.
KayraBey Üye PoST@Cı' Alıntı: Emeğine sağlık. x6 da oldu fakat telefonun şarjı çabuk bitiyor. SPB Mobil Shell çok daha öte bence. Genişletmek için tıkla ... Aralarındaki fark bence de tartışılmaz.
PoST@Cı' Alıntı: Emeğine sağlık. x6 da oldu fakat telefonun şarjı çabuk bitiyor. SPB Mobil Shell çok daha öte bence. Genişletmek için tıkla ... Aralarındaki fark bence de tartışılmaz.