MaxipmaN Üye Konu Sahibi haylaz94' Alıntı: sağol ama oyunua grdim karakteri kutdım arenaya gidiom hata veriyo napmam gerek acaba Genişletmek için tıkla ... oyunu denediğimi hatırlamıyorum da hata varsa oyun yapımcısının düzeltmesi gerekir bizim yapabileceğimiz birşey olacağını zannetmiyorum
haylaz94' Alıntı: sağol ama oyunua grdim karakteri kutdım arenaya gidiom hata veriyo napmam gerek acaba Genişletmek için tıkla ... oyunu denediğimi hatırlamıyorum da hata varsa oyun yapımcısının düzeltmesi gerekir bizim yapabileceğimiz birşey olacağını zannetmiyorum
MaxipmaN Üye Konu Sahibi rica ederim dostum ben de deneyeyim olmadı başka bir yerden indirip deneyeceğim bulursam linki değiştiririrm başlığı da değiştirtirim - - - Eklendi - - - oyun problemli açılış feci yavaş kayıt istedi bende onu çözemedim başka yerden bakayım bir de
rica ederim dostum ben de deneyeyim olmadı başka bir yerden indirip deneyeceğim bulursam linki değiştiririrm başlığı da değiştirtirim - - - Eklendi - - - oyun problemli açılış feci yavaş kayıt istedi bende onu çözemedim başka yerden bakayım bir de
MaxipmaN Üye Konu Sahibi linki ekledim denedim çalışıyo ama karakteri seçtikten sonra ilerleyemedim sen de bakarsın videolardan çözcem ben yani eski linkte sağlamdır herhalde internetsiz deneyince hata verdi işte
linki ekledim denedim çalışıyo ama karakteri seçtikten sonra ilerleyemedim sen de bakarsın videolardan çözcem ben yani eski linkte sağlamdır herhalde internetsiz deneyince hata verdi işte
MaxipmaN Üye Konu Sahibi haylaz94' Alıntı: tmm deniyorum internet var telde sorun oyunda Genişletmek için tıkla ... yeni linkte karaktere kadar geliyo videolara bakıcam
haylaz94' Alıntı: tmm deniyorum internet var telde sorun oyunda Genişletmek için tıkla ... yeni linkte karaktere kadar geliyo videolara bakıcam
MaxipmaN Üye Konu Sahibi sağda download now yazıyor çıkmadıysa başka tarayıcı ile dene bir bilgi daha vereyim secret kod istiyor oyun yoksa oynayamayız
sağda download now yazıyor çıkmadıysa başka tarayıcı ile dene bir bilgi daha vereyim secret kod istiyor oyun yoksa oynayamayız