Aziz™ Üye my dreams ve unstable01 arkadaşlar nerde yahu merak ettim herkese merhaba arkadaşlar melek my dreams) en son 17.02.2010 'da siteye girmiş kaç gündür yok diğer arkadaşımızda unstable01 yani bilenler için tuğçe bu arkadaşımızda iki gündür yok insan ister istemez merak ediyor bilen varmı acep bu ne iş sakın yanlış anlaşılmasın tamamen merak ettiğim için soruyorum
herkese merhaba arkadaşlar melek my dreams) en son 17.02.2010 'da siteye girmiş kaç gündür yok diğer arkadaşımızda unstable01 yani bilenler için tuğçe bu arkadaşımızda iki gündür yok insan ister istemez merak ediyor bilen varmı acep bu ne iş sakın yanlış anlaşılmasın tamamen merak ettiğim için soruyorum
Anıl Umut Emekli Yönetici Bazen benim de oluyor günlerce giremediğim. Onun için fazla karıştırmamak lazım..
Aziz™ Üye yok anıl yanlış anlamasın kimse ben erkek onlar bayan olunca dışarıdan yanlış anlama olabilir ama ben tamamen merakımdan sordum
yok anıl yanlış anlamasın kimse ben erkek onlar bayan olunca dışarıdan yanlış anlama olabilir ama ben tamamen merakımdan sordum
Aziz™ Üye hadi tuğba neyse o dün sabah girmiş siteye dünden beri yok.peki melek 5 gündür yok.çünkü ikisiylede hem profilden hem pm'den konuşuyorduk.birden ses seda kesilince insan merak etmezmi yahu
hadi tuğba neyse o dün sabah girmiş siteye dünden beri yok.peki melek 5 gündür yok.çünkü ikisiylede hem profilden hem pm'den konuşuyorduk.birden ses seda kesilince insan merak etmezmi yahu
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Online sürelerden bak bakalım Melek en son ne zaman girmiş foruma O tarih en son mesaj attığı tarih Tuğba da işi var diye 2 gün giremeyecekti
Online sürelerden bak bakalım Melek en son ne zaman girmiş foruma O tarih en son mesaj attığı tarih Tuğba da işi var diye 2 gün giremeyecekti
Revengeful Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Gizli giriyor benim gibi Şu anda forumda değil ama ... Genişletmek için tıkla ... "benim gibi" derken her dakika forumdasın yaw
TuRkiShCowboy' Alıntı: Gizli giriyor benim gibi Şu anda forumda değil ama ... Genişletmek için tıkla ... "benim gibi" derken her dakika forumdasın yaw
Aziz™ Üye Revengeful' Alıntı: "benim gibi" derken her dakika forumdasın yaw Genişletmek için tıkla ...