Telefon Tavsiyesi müzik telefonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
müzik telefonu
Bana müzik telefonu lazım. Kaliteli hoparlör, kulaklığa verilen ses önemlidir. wi-fi kesinlikle olmalı 3g şart değil dokunmatik-tuşlu farketmez işletim sistemi kesinlikle olmalı ve sağlam olmalı alacağım telefon. Şu an kullandığım nokia 3500 gibi yere düştüğünde bataryayı takıp tekrar telefonu hayata döndürebilmem gerek aklımda wave 525, nokia 5800 xm, x6, lg gt540 optimus var. Aralarından 5800 xm yi kullandım dışarıya verdiği ses net ve yüksek gayet memnun kaldım müzik yönünden. Her ne kadar plastik olsa da sağlam bir telefona benziyor şarj benim için pek sorun değil yardımlarınızı bekliyorum.. Bir de aklıma takılan 5800 xm eski ve herkesin elinde olan bir telefon aslında herkesin elinde olması beni ilglendirmiyor ama eski bir telefonun yeni bir telefona karşı dezavantajları nelerdir bilmiyorum. En iyisi x6 8gb gibi geliyor

--------------- Ekleme ---------------

güncel...

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
X6 özenle tavsiye edilir. Wave 525 de iyi bir seçim olabilir.

Konu Sahibi
wave 733 nasıldır kullanan var mı?

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Aslında ben ilk başta onu tavsiye edicektim ama istediğin telefonlar arasında yok diye herhalde beğenmiyorsun diye sandım. Kapasitif dokunmatik ekran var multitouch özelliği bile var ki bunlar Iphone'da olan özellikler anlayacağın Iphone ile aynı dokunmatik kalitesi. 3g var ama internet olarak var yani önünde kamera yok görüntülü görüşme de yok zaten önemli değil demişsin 3g için. 5 MP, autofocus, LED flash özellikli bir kamerası var son derece iyi. Ayrıca Bada işletim sistemi var bu sistem çok yeni ve hızla büyüyor. Son olarak müzik konusunda; DNSe (Digital Natural Sound Engine) özelliği var. Bu özelliği kullanan bir başka telefon olan Samsung S5620 Monte kullanıyorum ve ses kalitesi tek kelime ile harika. Burdan da 3D olarak telefonu inceleyebilirsin;

Konu Sahibi
çok teşekkür ederim -BaTmaN- çok yardımcı oldun sağol x6 ile wave 723 arasında kaldım şu an x6 da çift hoparlör çift led flaş var bir de ben müzik ağırlıklı istediğim için nokia x6 daha yakın geliyor mediamarkt ta wave 723 600 tl x6 8gb daha tekno marketlere gelmedi sanırım ama 600 tl yi geçmeyecek fiyatı ayrıca işime yarayacak tv çıkışı özelliği de x6 da var kararsız kaldım...

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Rica ederim. İki telefonu da alsan pişman olmazsın neticede X6 xpress music telefonu Wave 733de ise DNSe (Digital Natural Sound Engine) teknolojisi var ikisi de seni mutlu eder, ikisi de birbirini karşılıyor. X6 8 gb grey(garantisiz) ürün olarak alırsan 550 tl. 2 yıl garantili olarak alırsan tahminmce 600-650 tl arası değişir. X6'da ekstra olarak 3g var görüşmede kullanmasan bile, ayna niyetine de kullanılabilir ama Wave 733de de Multitouch var yani Iphone gibi 2 parmağınla da kontrol edebilirsin telefonu, resimleri büyütürken küçültürken Iphonedaki gibi iki parmağını açıp kapama şeklinde yapabilirsin, X6'da bu mümkün değil tek parmakla kontrol edebilirsin ayrıca wave'de arama geldiğinde cevap vermek istemezsen telefonu ters çevirip sessize alabilirsin böylelikle arayan ısrarcı bile olsa telefonun zil sesi rahatsız etmez. Son olarak ise X6'nın video çekimi bir nebze olsun daha iyi. Zaten çektiği videolar 480p kalitesinde. HD format olan 720p'nin bir alt seviyesi. Telefon için de 480p iyi yani. Bu yazdıklarım belki karar vermeni kolaylaştırır ya da daha da zorlaştırır

Konu Sahibi
Samsung wave 723 malzeme olarak bana pek uygun değil sanırım çünkü nazik bir telefon yere düştüğünde ilk olarak camı yere çarpar diye düşünüyorum gerçi bir sürü kılıf kap var bir de bütçe bakımından da sıkıntı var 900tl biriktirdim ama telefondan sonra playstation almak istiyorum yani para kalmalı biraz düşünmem gerek sanırım ama wave 525 alıcam galiba 430 lira 1ghz işlemci var teşekkür ederim tekrar zamanını aldım belki sınavlara hazırlanıyosun belki önemli bi işin var zaman ayırdığın için sağol

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Rica ederim işin içinde play station da varsa tabi Wave525 güzel bir seçim hem güncel bir telefon hem de gelecek vaad eden Bada işletim sistemi var, şimdiden hayırlı olsun, takıldığın bişey olursa seve seve yardım ederim.

Konu Sahibi
Ya sorularım biraz fazla oldu kusura bakma da wave 525te o wave 733teki ses teknolojisi var mı ?

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Wave 525'te o ses özelliğinden yokmuş ama Wave 525'ten de kötü bir ses alacağını hiç sanmıyorum. Özellikle şuan kullandığın telefondan çok çok daha iyi ses alırsın.

Konu Sahibi
Benim için önemli olan wi-fi, kulaklığa verdiği ses, program bulma kolaylığı mesela ilk önce opera mini son sürümü yüklemem lazım bir de bir kaç program ı birlikte kullanabilme mesela facebook ta iken facebooku kapatmadan ebuddy yE geçip ebuddy deyken gelen mesaja cevap verip kulaklıkla dinlediğim müziği değiştirme işini yapabilmem gerek hiçbir programı kapatmadan mümkün müdür ? Ilgine teşekkür ederim

Konu Sahibi
Beni ne kadar rahatlattın bilemezsin zaten 430tl bir telefon da bu özellikler çok iyi bir de 1ghz işlemci var peki senin telefonun monte sen bu işlemleri yapabiliyormusun?

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Açıkcası Samsung boş şeyler üretmiyor benim ilk Samsung telefonum Monte'dir daha önce Nokia kullandım hep ve bu telefonu almadan önce tereddüt etmedim değil ama aldıktan sonra ne kadar iyi bir telefon olduğunu anladım özelliklerini tam anlamıyla kullanıyorum, oyun oynarken müzik dinleyebiliyorum aynı zamanda internette de takılabiliyorum bi de içinde çok uygulama var tr sözlükten tut müzik tanımaya facebook'a kadar çok rahat bir telefon her isteğime cevap verebiliyor, oyun uygulama konusunda da iyi tabi ki Iphone kadar değil, takılma yok gibi bişey zaten telefonda herşeyi açabiliyorum aynı anda, ayrıca bunları masaüstüne koyabiliyorum menüye girmeden de her işimi yapabiliyorum bu da cep bilgisayarı havası veriyor telefona (tabi bu dediklerim Wave525 için de geçerli) Monte çok stabil çalışan bir sisteme sahip o yüzden birden fazla uygulama açma konusunda bir sıkıntım yok.

Konu Sahibi
Sonunda wave525i inceleme fırsatım oldu mediamarkt ta ilk baktığım özellik te az önce konuştuğumuz aynı anda çok fazla programı kullanmaydı orta tuşa basılı tuttuğunuzda bütün açık olan programları gösteriyor wifi özelliğini deneyemedım ama incelemelerde e72yi aratmadığı söyleniyor dokunmatik kalitesi çok iyi ekran 256k renkte olmasına rağmen 16 milyon renkli 5800xm den kesinlikle daha parlak, canlı kamera seçenekleri çok fazla kamera kalitesini test edemedim ama samsung s5603 preston kadar iyi çekiyorsa kesinlikle bana uygun telefondur çok begendim telefonu gerçekten, tuş kilidi açma olayı da ayrı süper tek sıkıntım kamera flaşı o da tek eksiği olduğu için yok sayabiliriz telefonu 1saatten fazla inceledim yoksa bu kadar anlatmamın imkanı yoktu zaten qklavyesi de çok rahat ve kullanışlı mesaj yazarken sıkıntı çektirmiyor fiyatı da bu özelliklere göre gerçekten çok makul bu hafta sonuna kadar alıcam ins. Zaten telefonun wave den fazla eksiği yok batman sana da tekrar teşekkür ederim bir de samsunglarda çok beğendiğim bir ozellik var bu arada ablamın telefonu s5603 preston tuş takımına girdiğimizde yazdığımız numarayı rehberden buluyo bilmiuyorum baska hangi telefonlarda var ama ins wave525 te de vardır doğrudan 3,5mm kulklık girişi de çok iyi

Konu Sahibi
sen kullandın mı peki bu numarayı rehberden bulma ozelliği var mı? bu arada izmirin neresinde ikamet ediyosunuz?

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Samsungun yeni modellerinde mevcut benim telefonumda da var zaten kolaylık sağlıyor baya, Wave 525'te de mutlaka vardır. Karşıyaka'da ikamet ediyorum

Konu Sahibi
yazları izmirdeyim bende karşıyakada teyzemler var şakranda da dayımın yazlığı var çok güzel şehir izmir karşıyakalıyım kaf kaf kaf yaş kaç?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...