free Üye w800de uçuş modu ıle 25 saat cıvarı müzigın mümkün olması önemlı pek cök telde ucuş modu oldugunu zaten herkes bılıyor
w800de uçuş modu ıle 25 saat cıvarı müzigın mümkün olması önemlı pek cök telde ucuş modu oldugunu zaten herkes bılıyor
katibim Üye ben symbian ve nokia hastasıyım s.e'yi pek beğenmem her iki cihazıda kullandım,ama w800i gerçekten harikulade bir makina,herşeyiyle beni kendisine hayran bırakıyor hala
ben symbian ve nokia hastasıyım s.e'yi pek beğenmem her iki cihazıda kullandım,ama w800i gerçekten harikulade bir makina,herşeyiyle beni kendisine hayran bırakıyor hala
1lk3 Üye ne olursa olsun nokia ben 1 kaç kez sony kullandım ama nokia daki rahatı hiçbir telefonda göremedim hangi model olursa olsun yinede nokia derim
ne olursa olsun nokia ben 1 kaç kez sony kullandım ama nokia daki rahatı hiçbir telefonda göremedim hangi model olursa olsun yinede nokia derim
soyleriletisim Üye k750 i yi w800 e 15 ytl karsılıgında cevirelim isterseniz arkadaslar.burası batıbank(!) sorun degil kargoyu karsılarım...safak gsm tavsanli
k750 i yi w800 e 15 ytl karsılıgında cevirelim isterseniz arkadaslar.burası batıbank(!) sorun degil kargoyu karsılarım...safak gsm tavsanli
fatal19ty Üye arakadaşlar bencede 3250 mükemmele demiyorum ama biim gibi kullanıcalar için yeterde artar bile