mertsagir
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tamam kardeşim. Müziğin herhangi yerinde dinletmen yeterli internet yoluyla müziği 10 sn de buluyorTeşekkürler şimdi bakıyorum
Sadece Android değil. Symbian bile var.Android telefonlar için kardeşim. Mağazadan ücretsiz edinebilirsin.
Aynen kardeşim 701 de kullanıyordum unuttum. Özür dilerimSadece Android değil. Symbian bile var.
Haklısın. Sen bile Symbianda olabileceğine imkân vermiyorsunAynen kardeşim 701 de kullanıyordum unuttum. Özür dilerim
Symbian benim için 6 ay önce bitti. Halen daha 15 gb lık arşivimi saklıyorum ama bir işe yarar mı artık bilemiyorumHaklısın. Sen bile Symbianda olabileceğine imkân vermiyorsun
Yakın zamanda benim için de bitebilirSymbian benim için 6 ay önce bitti. Halen daha 15 gb lık arşivimi saklıyorum ama bir işe yarar mı artık bilemiyorum
Z2 ile geçmeyi düşünüyorum. Android'e çok yabancı biri değilim zaten. Android 2.2 ve 2.3 ( GingerBred mı neydi ) çıktığı yıllarda tabletle takıldık. Ama uzun süredir kullanmadım. Zamanla alışırız artık.Geç bile kaldın bence. Profilimde yazan tüm telefonlar çekmecede duruyor hepsini satsam 500 lira bile etmiyor. Hele bazılarını telefoncuya götürdüğümde üzerine para istiyor bendenBen ilk S3 mini ile geçtim androide sen de öyle bir cihazla geç derim ben. İmkan varsa daha iyilerini alırsın alıştıkça
Merakla o günü bekliyorum kardeşim şimdiden hayırlı olsunZ2 ile geçmeyi düşünüyorum. Android'e çok yabancı biri değilim zaten. Android 2.2 ve 2.3 ( GingerBred mı neydi ) çıktığı yıllarda tabletle takıldık. Ama uzun süredir kullanmadım. Zamanla alışırız artık.
Teşekkürler sağol
Eyvallah kardeşim , sağ olMerakla o günü bekliyorum kardeşim şimdiden hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?