fb_5800
Üye
Oyunlar için teşekkür ederim fakat spider man 'ın sd dosyasını cekemiyorum link bozuk galiba bi baksanız teşekkür ederim
Amazing Alex oyununu indirecektim upload ettiğiniz site o kadar acayip ki sunucuları bile çalışmıyor. Daha iyi bir siteye upload ederseniz sevinirim Bekliyorum...
nova 3 s3 ile uyulu değil diye hata alıyorum neden acaba?
Directmirror a yükledim istedinizden indirin ve v1.0.1 sürümüne güncelledim
- - - Eklendi - - -
Sürüm eski v1.0 o yüzden desteklemez v1.0.2 ye güncelliyecem istersen su apk yi dene
http://www27.zippyshare.com/v/41731090/file.html
sa gta 3 ün 4 linki var 4 nüde indirecekmiyim;? acemiyimde
arkadaslar bu batman nasil yuklencek ya hic bisey anlamadim ellitane link var hangilerini indircem nasil yuklicam bunu daha kolay bi anlatimi yokmu ya sölediginiz dosyalari fln bulamiyorum indirdiklerimin icinde kafam karisti bisi yardim ederse simdiden tskkurler
Teşekkür ederim fakat bu nova 2 ben 3 demiştim.
tmm pme4l yaptımda oyunu açtım dosya indiriyor. nsaıl yapcm?
Maalesef buda açılmıyor açılış ekranında dönüp duruyor.[/QUOTE]Kusura bakma yanlışını vermişim
Bunu dene
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Maalesef buda açılmıyor açılış ekranında dönüp duruyor.
YeniledimKonuda bazı oyunların resimleri bozulmuş bakarsan örn mc3 guns glory angry birds space vs vs...
s.a. iyi günler 1 incisi kardes fifa nın linkler kırık inmiyor 2 incisi ben fifayı baska yerden indirdimde oyuna giriyorm oyunda siyah ekran var hiçbirşey görünmüyor zar zor ezbere bildiğim için oyuna giriyorum oyundada futbol topu görünmüyor ne yapabilirim
gta 3 android data download authorization error hatası veriyor pme4l
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?