Multitasking on Belle ... ama bende neden boyle?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Multitasking on Belle ... ama bende neden boyle?
[video=youtube;Y-B7fAOUjqs]http://www.youtube.com/watch?v=Y-B7fAOUjqs&feature=player_embedded[/video]

ben n8 kullanıyorum 15 uygulama actıgım zaman menude kasma oluyor neden

u_cosar

Üye
Aşırı ram kullanmasından kaynaklanıyor

great14

Üye
S^3 1. nesillerde 256 mb ram var ve sistem de bi miktar ram kullanıyor. eğer açtığın uygulamalar büyükse ram miktarında sıkıntılar yaratabilir. Ayrıca o videodaki model 603 ve fp1 yüklü. 512mb ve yeni sürüm olduğu için açıyor

evet, arkadasim hakli. Sende 1ci nesil ve 603un yarisi kadar ram var. Kasmasi normal bisey.

Konu Sahibi
daha once n8 le ılgılı bu tarz bı vıdeo gormusdum ordada baya bı uygulama acıkdı .. bu normal dıyosanız tamam ozaman sıkıntı yok . ben acaba bı benım telefondamı boyle oluyor dıye merak etmıstım.

versino2

Üye
evet bende gördüm n8 le 35 uygulama açıyordu adam kasma yoktu n8 i bu yüzden aldık biz zaten donmadan kasmadan çalışsın diye ama gel gör ki 20 de takılıyor gerçi 20tane uygulama açıp ne yapacaksın basın göğe mi erecek

doctorrr

Üye
ramblowla ilk bi temizlik yaptım onun ardından 40 küsür uygulamaya kadar çıktım tabi 1 ev ekranı vardı o da boş sonra orjinal evolve teması yüklenen aplikasyonlarda ağır değildi oyunlar da hd değildi

ben ne kadar açabilirim acaba? Ev ekranları f.ll dolu

25 açtım ama dungeon hunter 2 ,asphalt 6
block braeker 3 vb. oyunlar da vardı sonra ram den dolayı oyun açamadı

Konu Sahibi
bende o oyunları ve yuksek mb lı uygulamaları actım o yuzden 15 den sonra tırtladık

MaxipmaN

Üye
benim menü hep kasıyor ıcs teması koydum gayet iyi 3 uygulama açık

benimki bazen uygulamalar kapalı olduğu halde kasiyor bence bu symbianin hantalligi başka birşey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...