Lacoste Üye yok arkadaşlar bi halta yaramıyo hepsini teker teker denedim mmum olayıda dandiq sensörle alakası yok
yok arkadaşlar bi halta yaramıyo hepsini teker teker denedim mmum olayıda dandiq sensörle alakası yok
6ustu_ben Üye valla bende bi sorun olmadı yükleme olayında ama, numaralar nasıl yapılıyo onu kavrayamnadım...
handsame_ Üye Vala bana sacma geldi lüzumsuz bi uygulama üretmisler yinede emegine saglik kardes tskler
Revengeful Emekli Yönetici handsame_' Alıntı: Vala bana sacma geldi lüzumsuz bi uygulama üretmisler yinede emegine saglik kardes tskler Genişletmek için tıkla ... bazı uygulamalarda eğlence için olsun müsade edersen
handsame_' Alıntı: Vala bana sacma geldi lüzumsuz bi uygulama üretmisler yinede emegine saglik kardes tskler Genişletmek için tıkla ... bazı uygulamalarda eğlence için olsun müsade edersen
Aziz™ Üye handsame_' Alıntı: Vala bana sacma geldi lüzumsuz bi uygulama üretmisler yinede emegine saglik kardes tskler Genişletmek için tıkla ... sana saçma gelir başkasının işine yarar bu gayet doğaldır herkesin beğenmesini bekleyemezsinki..
handsame_' Alıntı: Vala bana sacma geldi lüzumsuz bi uygulama üretmisler yinede emegine saglik kardes tskler Genişletmek için tıkla ... sana saçma gelir başkasının işine yarar bu gayet doğaldır herkesin beğenmesini bekleyemezsinki..