minoo Üye halil09' Alıntı: ayıpsın Olum kap gel ordan 2 çay bize --------------- Ekleme --------------- doğrumu diyo Genişletmek için tıkla ... çok yemek yediğimi iddaa ediyo da arkadaş bak yemek görünce kendini kaybetti
halil09' Alıntı: ayıpsın Olum kap gel ordan 2 çay bize --------------- Ekleme --------------- doğrumu diyo Genişletmek için tıkla ... çok yemek yediğimi iddaa ediyo da arkadaş bak yemek görünce kendini kaybetti
minoo Üye arslansem' Alıntı: Enes geti tanıdık olan mı bana mı öyle geliyor Genişletmek için tıkla ... bu işin peşindeyiz aynı şeyi düşünüyoruz
arslansem' Alıntı: Enes geti tanıdık olan mı bana mı öyle geliyor Genişletmek için tıkla ... bu işin peşindeyiz aynı şeyi düşünüyoruz
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Başka bir üye keti diye üyelik almış cezalı durumda kendi üyeliği küfür etti bana yedirdik yine
minoo Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Başka bir üye keti diye üyelik almış cezalı durumda kendi üyeliği küfür etti bana yedirdik yine Genişletmek için tıkla ...
TuRkiShCowboy' Alıntı: Başka bir üye keti diye üyelik almış cezalı durumda kendi üyeliği küfür etti bana yedirdik yine Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Ban yedirdik yanlış anlama Genişletmek için tıkla ... ben de öyle anladım zaten? o yüzden ban dedim ya
TuRkiShCowboy' Alıntı: Ban yedirdik yanlış anlama Genişletmek için tıkla ... ben de öyle anladım zaten? o yüzden ban dedim ya