NEXUS
Üye
sen yoksa mesajmı kastınBarışmak için şey ettiydim.
Mesaja göre artıyor yıla göre değil.
bilmiyordum dede öğrettiğin için bizi aydınlattığın için bize bilgini paylaştığın bizi eğittiğin için çokkkk çokk teşekkürlerBarışmak için şey ettiydim.
Mesaja göre artıyor yıla göre değil.
ben çıkıyom hadi sonra görüşürüz
Ben kaçar hadi görüşürüz biraz telefonla ugrascam
bilmiyordum dede öğrettiğin için bizi aydınlattığın için bize bilgini paylaştığın bizi eğittiğin için çokkkk çokk teşekkürler
bilmiyordum dede öğrettiğin için bizi aydınlattığın için bize bilgini paylaştığın bizi eğittiğin için çokkkk çokk teşekkürler
dedenin emekli parasını alalım o kadar çay verdik
dedenin emekli parasını alalım o kadar çay verdik
Huzursuzluk evihuzur evine kapatalım
bırak dedenin parasını ne istiyon yaşlı başlı adamdandedenin emekli parasını alalım o kadar çay verdik
bırak dedenin parasını ne istiyon yaşlı başlı adamdanbu arada dede bayramda para isterim ona göre
dede bayramda para yerine şeker verirsen huzur evini tanıtmaya diye götürürüm içeri atar kaçarımbırak dedenin parasını ne istiyon yaşlı başlı adamdanbu arada dede bayramda para isterim ona göre
beraber götürürüzdede bayramda para yerine şeker verirsen huzur evini tanıtmaya diye götürürüm içeri atar kaçarım
Tamamdede bayramda para yerine şeker verirsen huzur evini tanıtmaya diye götürürüm içeri atar kaçarım
Tek tek gelinberaber götürürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?