Akıncı Üye İsmail' Alıntı: Naber koçuma ne naber bebek diye mi cevap mı verilir İyi abi senden naber denir Genişletmek için tıkla ... abi mi tamam trip atma nasılsın
İsmail' Alıntı: Naber koçuma ne naber bebek diye mi cevap mı verilir İyi abi senden naber denir Genişletmek için tıkla ... abi mi tamam trip atma nasılsın
Akıncı Üye İsmail' Alıntı: Abinim olum ben senin Sen daha onyedisin bense 19buçuk iyiyim be çok şükür sen nassın Genişletmek için tıkla ... tamam ismail abi napıyım yorgunum takılıyom diş randevusu aldım
İsmail' Alıntı: Abinim olum ben senin Sen daha onyedisin bense 19buçuk iyiyim be çok şükür sen nassın Genişletmek için tıkla ... tamam ismail abi napıyım yorgunum takılıyom diş randevusu aldım
Akıncı Üye İsmail' Alıntı: benimde var randevum 22sine Dişlerim çok kötü Genişletmek için tıkla ... aynı sıkıntı erken miş
İsmail' Alıntı: benimde var randevum 22sine Dişlerim çok kötü Genişletmek için tıkla ... aynı sıkıntı erken miş
ismail Üye pazartesi gününe Dişlerime hiç bakmadım bunca sene cezasını çekiyorum İlerde param olursa implant tek çözüm
pazartesi gününe Dişlerime hiç bakmadım bunca sene cezasını çekiyorum İlerde param olursa implant tek çözüm
Akıncı Üye İsmail' Alıntı: pazartesi gününe Dişlerime hiç bakmadım bunca sene cezasını çekiyorum İlerde param olursa implant tek çözüm Genişletmek için tıkla ... ben çektirmeye çalışacağım başka çaresi yok
İsmail' Alıntı: pazartesi gününe Dişlerime hiç bakmadım bunca sene cezasını çekiyorum İlerde param olursa implant tek çözüm Genişletmek için tıkla ... ben çektirmeye çalışacağım başka çaresi yok
Akıncı Üye İsmail' Alıntı: Dolgu olmuyosa çektir benim hemen hemen tüm dişlerimde var Genişletmek için tıkla ... kenarları kırık dişte dolgu hiç uğraşmam
İsmail' Alıntı: Dolgu olmuyosa çektir benim hemen hemen tüm dişlerimde var Genişletmek için tıkla ... kenarları kırık dişte dolgu hiç uğraşmam
Akıncı Üye İsmail' Alıntı: o zaman çektir durumunuz varsa yeni diş taktır Genişletmek için tıkla ... yok yani daha erken
İsmail' Alıntı: o zaman çektir durumunuz varsa yeni diş taktır Genişletmek için tıkla ... yok yani daha erken
Akıncı Üye Anafor.CK' Alıntı: Ne yaparsınız ahali? Genişletmek için tıkla ... konuşuyoruz abi sen naparsın
Akıncı Üye İsmail' Alıntı: ssk ise yapabiliyolar sanırım diş Araştırmak gerek Genişletmek için tıkla ...