achambo Üye CABBAR' Alıntı: Oha sen çöküşe girmişin ne bu oyunun adı Genişletmek için tıkla ... ikariam - - - Eklendi - - - ben o adamlardan toplam 300k mal almışımdır çok üzülmüyorum şimdi biraz kristal alayım onlardan buldum mal - - - Eklendi - - - adama laf atıcam da sonra cezalı olucam şehir daha 0 hiç bir şey yok valilik basıcam yoksa yolsuzluk oluyo gece yolladım kaynakları sabah namazda basıcaktım bir açtım her şey gitmiş
CABBAR' Alıntı: Oha sen çöküşe girmişin ne bu oyunun adı Genişletmek için tıkla ... ikariam - - - Eklendi - - - ben o adamlardan toplam 300k mal almışımdır çok üzülmüyorum şimdi biraz kristal alayım onlardan buldum mal - - - Eklendi - - - adama laf atıcam da sonra cezalı olucam şehir daha 0 hiç bir şey yok valilik basıcam yoksa yolsuzluk oluyo gece yolladım kaynakları sabah namazda basıcaktım bir açtım her şey gitmiş
CABBAR Üye Konu Sahibi Bi arkadaşım da ikariam oynuyordu iki hesabı vardı birinden diğerine yardım ediyordu. Anlamışlar böyle yaptığını 1 yıl ceza vermişler
Bi arkadaşım da ikariam oynuyordu iki hesabı vardı birinden diğerine yardım ediyordu. Anlamışlar böyle yaptığını 1 yıl ceza vermişler
achambo Üye CABBAR' Alıntı: Bi arkadaşım da ikariam oynuyordu iki hesabı vardı birinden diğerine yardım ediyordu. Anlamışlar böyle yaptığını 1 yıl ceza vermişler Genişletmek için tıkla ... ona sınırsız ban veriyolar artık - - - Eklendi - - - 11k kristal alayım 15dk var yavaş yavaş eksikleri kapatıyorum
CABBAR' Alıntı: Bi arkadaşım da ikariam oynuyordu iki hesabı vardı birinden diğerine yardım ediyordu. Anlamışlar böyle yaptığını 1 yıl ceza vermişler Genişletmek için tıkla ... ona sınırsız ban veriyolar artık - - - Eklendi - - - 11k kristal alayım 15dk var yavaş yavaş eksikleri kapatıyorum
CABBAR Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: ona sınırsız ban veriyolar artık - - - Eklendi - - - 11k kristal alayım 15dk var yavaş yavaş eksikleri kapatıyorum Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalım Geri alabilecek misin onları
achambo' Alıntı: ona sınırsız ban veriyolar artık - - - Eklendi - - - 11k kristal alayım 15dk var yavaş yavaş eksikleri kapatıyorum Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalım Geri alabilecek misin onları
achambo Üye CABBAR' Alıntı: Hadi bakalım Geri alabilecek misin onları Genişletmek için tıkla ... yavaş yavaş almaya çalışıcam o malları almam zor ama onların ittifaktakilerde iyi mal var askerim yetmez ona altın biriktirmek için basmadım asker şimdi bakalım bugün hiç boş durmıcam casuslarım mesai yapacak - - - Eklendi - - - şu misafir kim acaba
CABBAR' Alıntı: Hadi bakalım Geri alabilecek misin onları Genişletmek için tıkla ... yavaş yavaş almaya çalışıcam o malları almam zor ama onların ittifaktakilerde iyi mal var askerim yetmez ona altın biriktirmek için basmadım asker şimdi bakalım bugün hiç boş durmıcam casuslarım mesai yapacak - - - Eklendi - - - şu misafir kim acaba
achambo Üye - - - Eklendi - - - CABBAR' Alıntı: Casus olmasın o misafir Genişletmek için tıkla ... aynen - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - - CABBAR' Alıntı: Casus olmasın o misafir Genişletmek için tıkla ... aynen - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - -
achambo Üye ANIL' Alıntı: Günaydın Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin - - - Eklendi - - - 2 tane depo varmış görmedim neyse 6,5k aldım
ANIL' Alıntı: Günaydın Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin - - - Eklendi - - - 2 tane depo varmış görmedim neyse 6,5k aldım
CABBAR Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: günaydın ama ben 7.30 da kalktım Genişletmek için tıkla ... Erken uyanmak iyidir Ben Sakarya'ya gelene kadar erken uyanırdım hep burası tembelleştiriyor
-Akıncı' Alıntı: günaydın ama ben 7.30 da kalktım Genişletmek için tıkla ... Erken uyanmak iyidir Ben Sakarya'ya gelene kadar erken uyanırdım hep burası tembelleştiriyor
Akıncı Üye CABBAR' Alıntı: Erken uyanmak iyidir Ben Sakarya'ya gelene kadar erken uyanırdım hep burası tembelleştiriyor Genişletmek için tıkla ... çalışan adam olmak zor
CABBAR' Alıntı: Erken uyanmak iyidir Ben Sakarya'ya gelene kadar erken uyanırdım hep burası tembelleştiriyor Genişletmek için tıkla ... çalışan adam olmak zor