CABBAR Üye Konu Sahibi Anafor.CK' Alıntı: Bir kahvehanede ihtiyarlar ile sohbet ettim akşama kadar. Ara ara bakabildim foruma. Genişletmek için tıkla ... Ihtiyarlarin sohbeti harika olup abi. Buram buram tecrübe vardır onların konuşmalarında
Anafor.CK' Alıntı: Bir kahvehanede ihtiyarlar ile sohbet ettim akşama kadar. Ara ara bakabildim foruma. Genişletmek için tıkla ... Ihtiyarlarin sohbeti harika olup abi. Buram buram tecrübe vardır onların konuşmalarında
CABBAR Üye Konu Sahibi Anafor.CK' Alıntı: Anlatılamayacak safhada güzeldi. İyi akşamlar Akıncı. Genişletmek için tıkla ... sıradaki durak neresi abi
Anafor.CK' Alıntı: Anlatılamayacak safhada güzeldi. İyi akşamlar Akıncı. Genişletmek için tıkla ... sıradaki durak neresi abi
Akıncı Üye CABBAR' Alıntı: Mücahitim iyi akşamlar Genişletmek için tıkla ... misafir gelecek çıkacam birazdan ben yine bakarım telden
CABBAR' Alıntı: Mücahitim iyi akşamlar Genişletmek için tıkla ... misafir gelecek çıkacam birazdan ben yine bakarım telden
CABBAR Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: misafir gelecek çıkacam birazdan ben yine bakarım telden Genişletmek için tıkla ... Tabi Mücahit görüşmek üzere
-Akıncı' Alıntı: misafir gelecek çıkacam birazdan ben yine bakarım telden Genişletmek için tıkla ... Tabi Mücahit görüşmek üzere
-efşan Üye CABBAR' Alıntı: sıradaki durak neresi abi Genişletmek için tıkla ... Hollanda diye düşünüyorum.
CABBAR Üye Konu Sahibi Selamünaleyküm Blog vardı benim ama sadece açmıştım hiç bakmamıştım demin birkaç saat uğraştım düzenleme falan yaptım. Google Adsens'e kayıt yaptırdım reklamlar için bunun bi tehlikesi var mı? Vergi falan yazıyordu orada.
Selamünaleyküm Blog vardı benim ama sadece açmıştım hiç bakmamıştım demin birkaç saat uğraştım düzenleme falan yaptım. Google Adsens'e kayıt yaptırdım reklamlar için bunun bi tehlikesi var mı? Vergi falan yazıyordu orada.
-efşan Üye Aleyküm Selâm kardeşim. % 20'lik stopaj kesmemesi için o işlem. Yani kazandığın paradan kdv'ye ek olarak stopaj keser.
Aleyküm Selâm kardeşim. % 20'lik stopaj kesmemesi için o işlem. Yani kazandığın paradan kdv'ye ek olarak stopaj keser.