Muhabbet Gereksizlerde Yapılır. . .

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Nerelerdesin hayırsız önceden arada pm atardın şimdi o da yok cabbar bu sözüm sana

Trip atma la Mersin'deydim Şimdi de Sakaryadayım. Burada girerim Foruma konuşuruz muhakkak Anlat hele nasılsın

Tepkiler: -Akıncı ve x-scarface
İyidir gardaşlık hamd olsun bende şuan antepdeyim burdan da istanbula geçeceğim durumlar böyle Tatilin nasıl gidiyor güzel mi.

Tepkiler: -Akıncı ve CABBAR

Haydar

Emekli Yönetici
evet dostlar ahmet abininde izni ile bu ayki mesaj kasma sayılarını ve bundan sonraki aylardaki mesaj kasma sayılarını ben paylaşıcağım

Tepkiler: -Akıncı, CABBAR ve x-scarface
Çokta mühim bir konu değil esasında ama rağbet görüyor orası malum.
Neyse kolay gelsin haydar kardeşim artık düzenleme vs sende.

Tepkiler: -Akıncı ve CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
İyidir gardaşlık hamd olsun bende şuan antepdeyim burdan da istanbula geçeceğim durumlar böyle Tatilin nasıl gidiyor güzel mi.

Düne kadar tatildi
Bugün yaz okulu başladı tatil bitti
Antep'e gitmişken bi yemekten bahsediyordum ben adı neydi yaa ondan yersin artık

- - - Eklendi - - -

evet dostlar ahmet abininde izni ile bu ayki mesaj kasma sayılarını ve bundan sonraki aylardaki mesaj kasma sayılarını ben paylaşıcağım

Bu ay listeye üstlerden giriş yapıyorum

Tepkiler: -Akıncı ve x-scarface
Hatırlayamadım

Bende bu ay altlardan giriş yapayım

Tepkiler: -Akıncı

Akıncı

Üye
beni sil listeden
insan toplu pm atar bari

Tepkiler: CABBAR

MaxiHan

Üye
Ne listesi yav ben var miyim

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Tepkiler: -Akıncı

Akıncı

Üye
evet abi çalışıyorum

Akıncı

Üye

Bugün gündüz hiç yoktun sanırım o yüzden Kolay gelsin ne işi Mücahit yazları boş geçirmemek lazım
sağolasın abim tl bitti yapmadım net ondan yokum yoksa vardım başlarda telefon için çalışıyorum

Akıncı

Üye

Ne alacaksin kardes
tablet fikrim vardı sonradan değiştirdim tel alacam ama paraya bağlı note2 ye yeterse note2 yoksa s3 ya da senin telden o da olmadı lumia 820 o da olmadı 3310 s4 mini çıksın bide ona bakacam

Tepkiler: CABBAR ve MaxiHan