-efşan Üye Memleketin her bir köşesi güzel Kardeşim. Şu an Trabzon ilindeyim. Burası mutlak durağım zaten. Evvelki zamanlarda da ayda en az bir kere gelirdim.
Memleketin her bir köşesi güzel Kardeşim. Şu an Trabzon ilindeyim. Burası mutlak durağım zaten. Evvelki zamanlarda da ayda en az bir kere gelirdim.
Legendary. Üye Bu konu 5 yıl sonra ne olur acaba vay be ismim var orda 5 yıl sonra mesaj atacağım o en baştaki Mert benim diye
Bu konu 5 yıl sonra ne olur acaba vay be ismim var orda 5 yıl sonra mesaj atacağım o en baştaki Mert benim diye
Emrgncy Üye Anafor.CK' Alıntı: İyi günler dost. Genişletmek için tıkla ... iyi günler, gece nereye kayboldun hemen - - - Eklendi - - - Gerçi gececilere selam veren kaçtı, haklılarda ergenler istila etmiş
Anafor.CK' Alıntı: İyi günler dost. Genişletmek için tıkla ... iyi günler, gece nereye kayboldun hemen - - - Eklendi - - - Gerçi gececilere selam veren kaçtı, haklılarda ergenler istila etmiş
Emrgncy Üye Anafor.CK' Alıntı: Abi gece rahatsız idim biraz. İlaç alıp yattım. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun
Anafor.CK' Alıntı: Abi gece rahatsız idim biraz. İlaç alıp yattım. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun