Enes Üye CABBAR' Alıntı: Lütfen dikkat edin dostlar www.maxicep.com/site-hakkinda/sifrenizi-korumak-sizin-yukumlulugunuzde-3-807504.html#post6212693 Genişletmek için tıkla ...
CABBAR' Alıntı: Lütfen dikkat edin dostlar www.maxicep.com/site-hakkinda/sifrenizi-korumak-sizin-yukumlulugunuzde-3-807504.html#post6212693 Genişletmek için tıkla ...
Legendary. Üye off Severim bende köpekleri bizimde var abi üzüldüm veterinere yetiştirmiş yoksa vurup kaçmışlar mı abi? Geçmiş olsun
off Severim bende köpekleri bizimde var abi üzüldüm veterinere yetiştirmiş yoksa vurup kaçmışlar mı abi? Geçmiş olsun
-efşan Üye Vurup kaçmış. Bulmaya çalışıyorum. Veterinere ben getirdim hayvanı. Bunu yapanı bulursam ama...
-efşan Üye Muhtemelen korkuya kapılmıştır, öyle ümit ediyorum ama İnşallah bu sinirim var iken çıkmaz karşıma. Aksi takdirde pek hayırlı olmayacak gibi.
Muhtemelen korkuya kapılmıştır, öyle ümit ediyorum ama İnşallah bu sinirim var iken çıkmaz karşıma. Aksi takdirde pek hayırlı olmayacak gibi.
Legendary. Üye İnşallah.Türü neydi? Abi babam 1,5 yıldır felan bursada orda kangal kırması bi köpeğimiz var ama adam gibidir bi ara anlatırım sana Köpek kansere yakalanmış,kemoterapi almış,tüyleri felan dökülmüş Şuan sağlam Allaha şükür
İnşallah.Türü neydi? Abi babam 1,5 yıldır felan bursada orda kangal kırması bi köpeğimiz var ama adam gibidir bi ara anlatırım sana Köpek kansere yakalanmış,kemoterapi almış,tüyleri felan dökülmüş Şuan sağlam Allaha şükür