CABBAR Üye Konu Sahibi Anafor.CK' Alıntı: Benim babam da eski terzi. - - - Eklendi - - - Nasılsınız bu arada? Genişletmek için tıkla ... Yeni yetişen pek terzi yok zaten abi hep orta yaşın üzerinde var terzi. Şükür Allah'a abim Sen nasılsın ? Cüzdan ne alemde inşallah bulunmuştur.
Anafor.CK' Alıntı: Benim babam da eski terzi. - - - Eklendi - - - Nasılsınız bu arada? Genişletmek için tıkla ... Yeni yetişen pek terzi yok zaten abi hep orta yaşın üzerinde var terzi. Şükür Allah'a abim Sen nasılsın ? Cüzdan ne alemde inşallah bulunmuştur.
CABBAR Üye Konu Sahibi Anafor.CK' Alıntı: Hâlâ bulunamadı. Şükürler olsun. Nefsime kapılmayacak kadar iyiyim. Genişletmek için tıkla ... Neydi ki bu kadar önemli olan fotoğraf Abim senin için çok özel olmalı. Aslında cevap verme buna özel olduğu belli
Anafor.CK' Alıntı: Hâlâ bulunamadı. Şükürler olsun. Nefsime kapılmayacak kadar iyiyim. Genişletmek için tıkla ... Neydi ki bu kadar önemli olan fotoğraf Abim senin için çok özel olmalı. Aslında cevap verme buna özel olduğu belli
Akıncı Üye CABBAR' Alıntı: Geldim Mücahitim Dün yolda sabaha kadar uyumayınca bugün 11'e kadar uyudum sonrasında dükkandaydım zaman Nasıl geçti anlamadım bu arada Selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... olur abi olayları kaçırdın sen
CABBAR' Alıntı: Geldim Mücahitim Dün yolda sabaha kadar uyumayınca bugün 11'e kadar uyudum sonrasında dükkandaydım zaman Nasıl geçti anlamadım bu arada Selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... olur abi olayları kaçırdın sen
CABBAR Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: olur abi olayları kaçırdın sen Genişletmek için tıkla ... Anlat hele Mücahit
Akıncı Üye CABBAR' Alıntı: Anlat hele Mücahit Genişletmek için tıkla ... metin bir açık bulmuş ondan mesaj kasıyordu o var
CABBAR' Alıntı: Anlat hele Mücahit Genişletmek için tıkla ... metin bir açık bulmuş ondan mesaj kasıyordu o var
CABBAR Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: metin bir açık bulmuş ondan mesaj kasıyordu o var Genişletmek için tıkla ... Haa onu gördüm Ya düzeltiyorlar mı
-Akıncı' Alıntı: metin bir açık bulmuş ondan mesaj kasıyordu o var Genişletmek için tıkla ... Haa onu gördüm Ya düzeltiyorlar mı
-efşan Üye CABBAR' Alıntı: Neydi ki bu kadar önemli olan fotoğraf Abim senin için çok özel olmalı. Aslında cevap verme buna özel olduğu belli Genişletmek için tıkla ... Uğruna her şeyi feda edebilecek kadar önemli.
CABBAR' Alıntı: Neydi ki bu kadar önemli olan fotoğraf Abim senin için çok özel olmalı. Aslında cevap verme buna özel olduğu belli Genişletmek için tıkla ... Uğruna her şeyi feda edebilecek kadar önemli.
Akıncı Üye CABBAR' Alıntı: Haa onu gördüm Ya düzeltiyorlar mı Genişletmek için tıkla ... çalışıyorlardır mesajlar geri silinecekmiş profilden
CABBAR' Alıntı: Haa onu gördüm Ya düzeltiyorlar mı Genişletmek için tıkla ... çalışıyorlardır mesajlar geri silinecekmiş profilden
CABBAR Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: çalışıyorlardır mesajlar geri silinecekmiş profilden Genişletmek için tıkla ... Ceza aldı mı Metin - - - Eklendi - - - Anafor.CK' Alıntı: Uğruna her şeyi feda edebilecek kadar önemli. Genişletmek için tıkla ... Inşallah bulunacaktır abi
-Akıncı' Alıntı: çalışıyorlardır mesajlar geri silinecekmiş profilden Genişletmek için tıkla ... Ceza aldı mı Metin - - - Eklendi - - - Anafor.CK' Alıntı: Uğruna her şeyi feda edebilecek kadar önemli. Genişletmek için tıkla ... Inşallah bulunacaktır abi
CABBAR Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: bilmem hele bug çözülsün bi Genişletmek için tıkla ... Ne zamandan beri kullanıyormuş Bunu Metin
-Akıncı' Alıntı: bilmem hele bug çözülsün bi Genişletmek için tıkla ... Ne zamandan beri kullanıyormuş Bunu Metin
Akıncı Üye CABBAR' Alıntı: Ne zamandan beri kullanıyormuş Bunu Metin Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum ki daha dün başladı
CABBAR' Alıntı: Ne zamandan beri kullanıyormuş Bunu Metin Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum ki daha dün başladı
-efşan Üye CABBAR' Alıntı: Ceza aldı mı Metin - - - Eklendi - - - Inşallah bulunacaktır abi Genişletmek için tıkla ... İnşallah.
CABBAR' Alıntı: Ceza aldı mı Metin - - - Eklendi - - - Inşallah bulunacaktır abi Genişletmek için tıkla ... İnşallah.