Akıncı Üye Kabız Civciv' Alıntı: Off en sevmedigim ders Hic beceremem neyse ki son sinavi test yaptilar yetmis kusur aldim Genişletmek için tıkla ... bizim son sınavlar hep test
Kabız Civciv' Alıntı: Off en sevmedigim ders Hic beceremem neyse ki son sinavi test yaptilar yetmis kusur aldim Genişletmek için tıkla ... bizim son sınavlar hep test
hikmet366 Üye son 19 dk gececilere - - - Eklendi - - - girişimcilikten 100 aldım bu yazılıdan da 85 90 bekliyorum
Oğuzhan Üye -Akıncı' Alıntı: bizim son sınavlar hep test Genişletmek için tıkla ... Ooohhh - - - Eklendi - - - Emrgncy112' Alıntı: Bir abimizin evinde Araştırmacı Tarihçi Yazar Cezmi Yurtsever le sohbet imkanımız oldu.. Tarihin gerçeklerini öğrenmek gerçekten zevkli, Tarih diye neler yutturmuşlar bize be... - - - Eklendi - - - Yarın görüşmek ümidiyle, hayırlı geceler... Genişletmek için tıkla ... Ah be abi daha bilmedigimiz ne gercekler var bizden saklanan, farkli ogretilen...
-Akıncı' Alıntı: bizim son sınavlar hep test Genişletmek için tıkla ... Ooohhh - - - Eklendi - - - Emrgncy112' Alıntı: Bir abimizin evinde Araştırmacı Tarihçi Yazar Cezmi Yurtsever le sohbet imkanımız oldu.. Tarihin gerçeklerini öğrenmek gerçekten zevkli, Tarih diye neler yutturmuşlar bize be... - - - Eklendi - - - Yarın görüşmek ümidiyle, hayırlı geceler... Genişletmek için tıkla ... Ah be abi daha bilmedigimiz ne gercekler var bizden saklanan, farkli ogretilen...
ismail Üye x-scarface' Alıntı: Aynen ismail kardeşim yahu bende çok severim öğle sonrası uykularını Genişletmek için tıkla ... var mı abisi öylenin ama fazla kaçırırsan yorgunluk oluyo bende bide gece uykusuzluk
x-scarface' Alıntı: Aynen ismail kardeşim yahu bende çok severim öğle sonrası uykularını Genişletmek için tıkla ... var mı abisi öylenin ama fazla kaçırırsan yorgunluk oluyo bende bide gece uykusuzluk
CABBAR Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Bu "Enes" ben mi oluyorum acaba Ben fenalardayım fenalardaaaa Genişletmek için tıkla ... Sen oluyorsun büte mi geldin
TheFenomen' Alıntı: Bu "Enes" ben mi oluyorum acaba Ben fenalardayım fenalardaaaa Genişletmek için tıkla ... Sen oluyorsun büte mi geldin
CABBAR Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Selam gececiler ve gönüldaşlar arasında kalan sevgili maxidaşlar. Genişletmek için tıkla ... 3G'liler demek istedin yani
x-scarface' Alıntı: Selam gececiler ve gönüldaşlar arasında kalan sevgili maxidaşlar. Genişletmek için tıkla ... 3G'liler demek istedin yani
hikmet366 Üye x-scarface' Alıntı: Hiko sen gittin gideli haber ve burç bölümleri öksüz kaldı paylaşıma girsene kardeş. Genişletmek için tıkla ... kalsın boşver hiç gerek duymuyorum cfw güncelliyorum işim var
x-scarface' Alıntı: Hiko sen gittin gideli haber ve burç bölümleri öksüz kaldı paylaşıma girsene kardeş. Genişletmek için tıkla ... kalsın boşver hiç gerek duymuyorum cfw güncelliyorum işim var
hikmet366 Üye x-scarface' Alıntı: cfw yapıpta vatanı mı kurtaracan olum Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - konu açıpta vatana hayırlı olcam mı
x-scarface' Alıntı: cfw yapıpta vatanı mı kurtaracan olum Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - konu açıpta vatana hayırlı olcam mı
CABBAR Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Ayrıca meraba nasılsın kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Iyiyim Arasım be aynı tas aynı hamam işte Sen nasılsın ? Hikmet ne haber - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam
x-scarface' Alıntı: Ayrıca meraba nasılsın kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Iyiyim Arasım be aynı tas aynı hamam işte Sen nasılsın ? Hikmet ne haber - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam
Joker Emekli Yönetici CABBAR' Alıntı: Iyiyim Arasım be aynı tas aynı hamam işte Sen nasılsın ? Hikmet ne haber - - - Eklendi - - - Aleykümselam Genişletmek için tıkla ... Nasılsınız abi
CABBAR' Alıntı: Iyiyim Arasım be aynı tas aynı hamam işte Sen nasılsın ? Hikmet ne haber - - - Eklendi - - - Aleykümselam Genişletmek için tıkla ... Nasılsınız abi