ismail Üye CABBAR' Alıntı: Pamukova'na mola vermişti otobüs şimdi bitti mola Sakarya'ya gidiyorum Sen nasılsın Ne edersin Ismail'im Genişletmek için tıkla ... Hayırlı yolculuklar abi ben de şimdL uykuya başlıyom
CABBAR' Alıntı: Pamukova'na mola vermişti otobüs şimdi bitti mola Sakarya'ya gidiyorum Sen nasılsın Ne edersin Ismail'im Genişletmek için tıkla ... Hayırlı yolculuklar abi ben de şimdL uykuya başlıyom
CABBAR Üye Konu Sahibi İsmail' Alıntı: Hayırlı yolculuklar abi ben de şimdL uykuya başlıyom Genişletmek için tıkla ... Iyi uykular Ismail'im - - - Eklendi - - - Gececilerde gibi hissettirdin
İsmail' Alıntı: Hayırlı yolculuklar abi ben de şimdL uykuya başlıyom Genişletmek için tıkla ... Iyi uykular Ismail'im - - - Eklendi - - - Gececilerde gibi hissettirdin
Oğuzhan Üye Sonunda fizik tekrarim bitti. 3 sayfa ozet surdu. Birazdan her konudan 10ar soru cozup calismayi bitiririm
Sonunda fizik tekrarim bitti. 3 sayfa ozet surdu. Birazdan her konudan 10ar soru cozup calismayi bitiririm
Oğuzhan Üye -Akıncı' Alıntı: edebiyat var bizimde Genişletmek için tıkla ... Off en sevmedigim ders Hic beceremem neyse ki son sinavi test yaptilar yetmis kusur aldim
-Akıncı' Alıntı: edebiyat var bizimde Genişletmek için tıkla ... Off en sevmedigim ders Hic beceremem neyse ki son sinavi test yaptilar yetmis kusur aldim
ismail Üye CABBAR' Alıntı: Iyi uykular Ismail'im - - - Eklendi - - - Gececilerde gibi hissettirdin Genişletmek için tıkla ... Uyandım şimdi bu geceden önceki uykular çok datlu oluyo
CABBAR' Alıntı: Iyi uykular Ismail'im - - - Eklendi - - - Gececilerde gibi hissettirdin Genişletmek için tıkla ... Uyandım şimdi bu geceden önceki uykular çok datlu oluyo
Oğuzhan Üye uyaninca insan cok sersem oluyor Fakat niyeyse ogleden sonraki uykulardan iyaninca icilen suyun tadi bambaska oluyor hala anlamis degilim nedenini
uyaninca insan cok sersem oluyor Fakat niyeyse ogleden sonraki uykulardan iyaninca icilen suyun tadi bambaska oluyor hala anlamis degilim nedenini
CABBAR Üye Konu Sahibi Tilki'nin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkcü dükkanı imiş yine bu sıkıcı şehire geldim
Oğuzhan Üye CABBAR' Alıntı: Tilki'nin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkcü dükkanı imiş yine bu sıkıcı şehire geldim Genişletmek için tıkla ... Hangi sehir abi?
CABBAR' Alıntı: Tilki'nin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkcü dükkanı imiş yine bu sıkıcı şehire geldim Genişletmek için tıkla ... Hangi sehir abi?
CABBAR Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Sıkma canını aykut kardeşim geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer. Genişletmek için tıkla ... Sadece Çark caddesi var Başka biseyi yok - - - Eklendi - - - Ve büyük ihtimal yalnız olacağım 4 gün boyunca
x-scarface' Alıntı: Sıkma canını aykut kardeşim geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer. Genişletmek için tıkla ... Sadece Çark caddesi var Başka biseyi yok - - - Eklendi - - - Ve büyük ihtimal yalnız olacağım 4 gün boyunca
CABBAR Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: metin ile buluşun Genişletmek için tıkla ... Onunla buluşmuştuk Gördün mü resimleri
Oğuzhan Üye CABBAR' Alıntı: Onunla buluşmuştuk Gördün mü resimleri Genişletmek için tıkla ... Bir daha bulusun
Emrgncy Üye Bir abimizin evinde Araştırmacı Tarihçi Yazar Cezmi Yurtsever le sohbet imkanımız oldu.. Tarihin gerçeklerini öğrenmek gerçekten zevkli, Tarih diye neler yutturmuşlar bize be... - - - Eklendi - - - Yarın görüşmek ümidiyle, hayırlı geceler...
Bir abimizin evinde Araştırmacı Tarihçi Yazar Cezmi Yurtsever le sohbet imkanımız oldu.. Tarihin gerçeklerini öğrenmek gerçekten zevkli, Tarih diye neler yutturmuşlar bize be... - - - Eklendi - - - Yarın görüşmek ümidiyle, hayırlı geceler...