CABBAR Üye Konu Sahibi Emrgncy112' Alıntı: Oh be sonunda bitirebildim kayıt işini.. Birdaha pc ye format atarsam iki olsun Mobildeyim ve mobilde maxi bir başka Mobilden aldığım zevki pc de almıyorum... Genişletmek için tıkla ... Ne işi abi seninkisi ? Kayıt falan
Emrgncy112' Alıntı: Oh be sonunda bitirebildim kayıt işini.. Birdaha pc ye format atarsam iki olsun Mobildeyim ve mobilde maxi bir başka Mobilden aldığım zevki pc de almıyorum... Genişletmek için tıkla ... Ne işi abi seninkisi ? Kayıt falan
Oğuzhan Üye CABBAR' Alıntı: Ne işi abi seninkisi ? Kayıt falan Genişletmek için tıkla ... Abimiz mafya haracını verenleri bilgisayara kaydetmiştir. - - - Eklendi - - - format atmış. Haracı verenlerin ismi silnmiş. Geri döndüremeyince tekrar yazmak zorunda kalmış.
CABBAR' Alıntı: Ne işi abi seninkisi ? Kayıt falan Genişletmek için tıkla ... Abimiz mafya haracını verenleri bilgisayara kaydetmiştir. - - - Eklendi - - - format atmış. Haracı verenlerin ismi silnmiş. Geri döndüremeyince tekrar yazmak zorunda kalmış.
Akıncı Üye Kabız Civciv' Alıntı: Abimiz mafya haracını verenleri bilgisayara kaydetmiştir. - - - Eklendi - - - format atmış. Haracı verenlerin ismi silnmiş. Geri döndüremeyince tekrar yazmak zorunda kalmış. Genişletmek için tıkla ... smile kullan la
Kabız Civciv' Alıntı: Abimiz mafya haracını verenleri bilgisayara kaydetmiştir. - - - Eklendi - - - format atmış. Haracı verenlerin ismi silnmiş. Geri döndüremeyince tekrar yazmak zorunda kalmış. Genişletmek için tıkla ... smile kullan la
CABBAR Üye Konu Sahibi Kabız Civciv' Alıntı: Abimiz mafya haracını verenleri bilgisayara kaydetmiştir. - - - Eklendi - - - format atmış. Haracı verenlerin ismi silnmiş. Geri döndüremeyince tekrar yazmak zorunda kalmış. Genişletmek için tıkla ... muhtemelen sende varsın onların arasında
Kabız Civciv' Alıntı: Abimiz mafya haracını verenleri bilgisayara kaydetmiştir. - - - Eklendi - - - format atmış. Haracı verenlerin ismi silnmiş. Geri döndüremeyince tekrar yazmak zorunda kalmış. Genişletmek için tıkla ... muhtemelen sende varsın onların arasında
Oğuzhan Üye CABBAR' Alıntı: muhtemelen sende varsın onların arasında Genişletmek için tıkla ... Normalde bunu kimseye söylememem lazım ama sen yabancı değilsin evet bende onların arasındayım - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: smile kullan la Genişletmek için tıkla ... nayıııır
CABBAR' Alıntı: muhtemelen sende varsın onların arasında Genişletmek için tıkla ... Normalde bunu kimseye söylememem lazım ama sen yabancı değilsin evet bende onların arasındayım - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: smile kullan la Genişletmek için tıkla ... nayıııır
Emrgncy Üye -Akıncı' Alıntı: pc daha zevkli daha hızlı yazıyorum Genişletmek için tıkla ... Telefon klavyeli olunca kolay oluyor - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Abimiz mafya haracını verenleri bilgisayara kaydetmiştir. - - - Eklendi - - - format atmış. Haracı verenlerin ismi silnmiş. Geri döndüremeyince tekrar yazmak zorunda kalmış. Genişletmek için tıkla ... Hadi la ordan Müşteri kaydı Aykut..
-Akıncı' Alıntı: pc daha zevkli daha hızlı yazıyorum Genişletmek için tıkla ... Telefon klavyeli olunca kolay oluyor - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Abimiz mafya haracını verenleri bilgisayara kaydetmiştir. - - - Eklendi - - - format atmış. Haracı verenlerin ismi silnmiş. Geri döndüremeyince tekrar yazmak zorunda kalmış. Genişletmek için tıkla ... Hadi la ordan Müşteri kaydı Aykut..
Akıncı Üye Emrgncy112' Alıntı: Telefon klavyeli olunca kolay oluyor - - - Eklendi - - - Hadi la ordan Müşteri kaydı Aykut.. Genişletmek için tıkla ... bizde olmayınca zor
Emrgncy112' Alıntı: Telefon klavyeli olunca kolay oluyor - - - Eklendi - - - Hadi la ordan Müşteri kaydı Aykut.. Genişletmek için tıkla ... bizde olmayınca zor
Emrgncy Üye -Akıncı' Alıntı: bizde olmayınca zor Genişletmek için tıkla ... pc den daha hızlı yazıyorum mobilde
Akıncı Üye Emrgncy112' Alıntı: pc den daha hızlı yazıyorum mobilde Genişletmek için tıkla ... symbianı terkedince bende hızlı yazacam
Emrgncy112' Alıntı: pc den daha hızlı yazıyorum mobilde Genişletmek için tıkla ... symbianı terkedince bende hızlı yazacam
CABBAR Üye Konu Sahibi İsmail' Alıntı: eyi akşamlar abi nedip durun? Genişletmek için tıkla ... Pamukova'na mola vermişti otobüs şimdi bitti mola Sakarya'ya gidiyorum Sen nasılsın Ne edersin Ismail'im
İsmail' Alıntı: eyi akşamlar abi nedip durun? Genişletmek için tıkla ... Pamukova'na mola vermişti otobüs şimdi bitti mola Sakarya'ya gidiyorum Sen nasılsın Ne edersin Ismail'im
CABBAR Üye Konu Sahibi Aleykümselam buyurun dinleyin belki seversiniz m.youtube.com/watch?v=XXja5iHvhsI&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DXXja5iHvhsI
Aleykümselam buyurun dinleyin belki seversiniz m.youtube.com/watch?v=XXja5iHvhsI&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DXXja5iHvhsI