doctorrr Üye Çevremdeki insanlardan tiksinmeye başladım. İnsanlar bu kadar adi, ikiyüzlü, vefasız olamaz. Aptal yerine konulmaktan sıkıldım. Moralim bozuk dostlar
Çevremdeki insanlardan tiksinmeye başladım. İnsanlar bu kadar adi, ikiyüzlü, vefasız olamaz. Aptal yerine konulmaktan sıkıldım. Moralim bozuk dostlar
Emrgncy Üye İhtiyar007' Alıntı: Samsung mu aldın? Genişletmek için tıkla ... Bizde her numara var Hanımın telefonu
İhtiyar007' Alıntı: Samsung mu aldın? Genişletmek için tıkla ... Bizde her numara var Hanımın telefonu
@Safak Üye İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam. Genişletmek için tıkla ... abı su uygulamayı yap artık sabırsızlanıyom
İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam. Genişletmek için tıkla ... abı su uygulamayı yap artık sabırsızlanıyom
İhtiyar007 Üye safak45x' Alıntı: abı su uygulamayı yap artık sabırsızlanıyom Genişletmek için tıkla ... Uygulama felan yok
safak45x' Alıntı: abı su uygulamayı yap artık sabırsızlanıyom Genişletmek için tıkla ... Uygulama felan yok
İhtiyar007 Üye İsmail' Alıntı: benim favorim bu @İhtiyar007fiyat konuşak Genişletmek için tıkla ... Görmedim En son 250 olur.Aşşağsığ gurtarmaz.
İsmail' Alıntı: benim favorim bu @İhtiyar007fiyat konuşak Genişletmek için tıkla ... Görmedim En son 250 olur.Aşşağsığ gurtarmaz.
ismail Üye İhtiyar007' Alıntı: Görmedim En son 250 olur.Aşşağsığ gurtarmaz. Genişletmek için tıkla ... 1750 olsa
İhtiyar007' Alıntı: Görmedim En son 250 olur.Aşşağsığ gurtarmaz. Genişletmek için tıkla ... 1750 olsa