Invoke Üye Buradan konuşak da burası canlansın la @İsmail Telefonum yoktu la, yoksa idare ediyordum ama iyiki almışım.
Buradan konuşak da burası canlansın la @İsmail Telefonum yoktu la, yoksa idare ediyordum ama iyiki almışım.
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Buradan konuşak da burası canlansın la @İsmail Telefonum yoktu la, yoksa idare ediyordum ama iyiki almışım. Genişletmek için tıkla ... Naptın la telefona
-qarapapaq-' Alıntı: Buradan konuşak da burası canlansın la @İsmail Telefonum yoktu la, yoksa idare ediyordum ama iyiki almışım. Genişletmek için tıkla ... Naptın la telefona
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Kardeşime verdim Genişletmek için tıkla ... Yazık değil mi ona yenisini o alaydı ya
-qarapapaq-' Alıntı: Kardeşime verdim Genişletmek için tıkla ... Yazık değil mi ona yenisini o alaydı ya
Invoke Üye İsmail' Alıntı: Yazık değil mi ona yenisini o alaydı ya Genişletmek için tıkla ... Gerek yok
İhtiyar007 Üye Emrgncy112' Alıntı: nabersiniz millet... Ne alıp satıyonuz la Genişletmek için tıkla ... Tilifon
Invoke Üye hikmet366' Alıntı: selamün aleyküm nasilsınız Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam. Eyvallah, sen nasılsın? Emrgncy112' Alıntı: nabersiniz millet... Ne alıp satıyonuz la Genişletmek için tıkla ... Tuğcenırıl O.o
hikmet366' Alıntı: selamün aleyküm nasilsınız Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam. Eyvallah, sen nasılsın? Emrgncy112' Alıntı: nabersiniz millet... Ne alıp satıyonuz la Genişletmek için tıkla ... Tuğcenırıl O.o
hikmet366 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Aleykümselam. Eyvallah, sen nasılsın? Tuğcenırıl O.o Genişletmek için tıkla ... işyerinde çalişiyorum zaman geçiyor işte
-qarapapaq-' Alıntı: Aleykümselam. Eyvallah, sen nasılsın? Tuğcenırıl O.o Genişletmek için tıkla ... işyerinde çalişiyorum zaman geçiyor işte
Emrgncy Üye hikmet366' Alıntı: işyerinde çalişiyorum zaman geçiyor işte Genişletmek için tıkla ... Ne iş yapıyorsun Hikmet..
hikmet366' Alıntı: işyerinde çalişiyorum zaman geçiyor işte Genişletmek için tıkla ... Ne iş yapıyorsun Hikmet..