ismail Üye Emrgncy112' Alıntı: Az önce süperdi ama güneş kaybolunca soğuk etkisini gösteriyor hemen... Genişletmek için tıkla ... güneş mi nerde
Emrgncy112' Alıntı: Az önce süperdi ama güneş kaybolunca soğuk etkisini gösteriyor hemen... Genişletmek için tıkla ... güneş mi nerde
Invoke Üye Emrgncy112' Alıntı: Güneş şu an işyerinin camlarından direk büroya vuruyor, resmen uyku çöktü yazmaya bile zorsunuyorum, uyudum uyuyacağım o derecccccccccc Genişletmek için tıkla ... zorsunmak? yeni bir deyim olsa gerek.
Emrgncy112' Alıntı: Güneş şu an işyerinin camlarından direk büroya vuruyor, resmen uyku çöktü yazmaya bile zorsunuyorum, uyudum uyuyacağım o derecccccccccc Genişletmek için tıkla ... zorsunmak? yeni bir deyim olsa gerek.
ismail Üye Byhaydar' Alıntı: selamlar dostlar Genişletmek için tıkla ... aleykumselam haydarım nasılsın
Haydar Emekli Yönetici İsmail' Alıntı: aleykumselam haydarım nasılsın Genişletmek için tıkla ... sağolasın ismail ne olsun uğraşıyoruz sen nasılsın
İsmail' Alıntı: aleykumselam haydarım nasılsın Genişletmek için tıkla ... sağolasın ismail ne olsun uğraşıyoruz sen nasılsın
Haydar Emekli Yönetici fazla giremez oldum bu aralar @Emrgncy112 hidayet abi bide çok fazla yeniler gelmiş yeni konular falan kendimi geride kaldım gibi his kapladı
fazla giremez oldum bu aralar @Emrgncy112 hidayet abi bide çok fazla yeniler gelmiş yeni konular falan kendimi geride kaldım gibi his kapladı
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Byhaydar' Alıntı: fazla giremez oldum bu aralar @Emrgncy112 hidayet abi bide çok fazla yeniler gelmiş yeni konular falan kendimi geride kaldım gibi his kapladı Genişletmek için tıkla ... Her yılın 2 ayı bana da oluyor
Byhaydar' Alıntı: fazla giremez oldum bu aralar @Emrgncy112 hidayet abi bide çok fazla yeniler gelmiş yeni konular falan kendimi geride kaldım gibi his kapladı Genişletmek için tıkla ... Her yılın 2 ayı bana da oluyor
Emrgncy Üye Byhaydar' Alıntı: fazla giremez oldum bu aralar @Emrgncy112 hidayet abi bide çok fazla yeniler gelmiş yeni konular falan kendimi geride kaldım gibi his kapladı Genişletmek için tıkla ... Koşmaya başla Haydar, bekliyoruz seni
Byhaydar' Alıntı: fazla giremez oldum bu aralar @Emrgncy112 hidayet abi bide çok fazla yeniler gelmiş yeni konular falan kendimi geride kaldım gibi his kapladı Genişletmek için tıkla ... Koşmaya başla Haydar, bekliyoruz seni
Emrgncy Üye hikmet366' Alıntı: iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla ... Sanada fidukçu.. okadar fiduk başağu yaptun, insan tadimluk pile olsa piraz getirirdu
hikmet366' Alıntı: iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla ... Sanada fidukçu.. okadar fiduk başağu yaptun, insan tadimluk pile olsa piraz getirirdu
hikmet366 Üye Emrgncy112' Alıntı: Sanada fidukçu.. okadar fiduk başağu yaptun, insan tadimluk pile olsa piraz getirirdu Genişletmek için tıkla ... buyur abim kendi çekimdir fındık zamanı çekmiştim patoza fındık verirken Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız merak edenler varsa patoz Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Emrgncy112' Alıntı: Sanada fidukçu.. okadar fiduk başağu yaptun, insan tadimluk pile olsa piraz getirirdu Genişletmek için tıkla ... buyur abim kendi çekimdir fındık zamanı çekmiştim patoza fındık verirken Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız merak edenler varsa patoz
Emrgncy Üye hikmet366' Alıntı: buyur abim kendi çekimdir fındık zamanı çekmiştim patoza fındık verirken Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız merak edenler varsa patoz Genişletmek için tıkla ... Mobilde bakmak sıkıntı oluyor, sabah pc ye geçince bakarım artık
hikmet366' Alıntı: buyur abim kendi çekimdir fındık zamanı çekmiştim patoza fındık verirken Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız merak edenler varsa patoz Genişletmek için tıkla ... Mobilde bakmak sıkıntı oluyor, sabah pc ye geçince bakarım artık
ismail Üye Byhaydar' Alıntı: sağolasın ismail ne olsun uğraşıyoruz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... çok şükür be haydar bizde de okul falan
Byhaydar' Alıntı: sağolasın ismail ne olsun uğraşıyoruz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... çok şükür be haydar bizde de okul falan
İhtiyar007 Üye Emrgncy112' Alıntı: Koşmaya başla Haydar, bekliyoruz seni Genişletmek için tıkla ... Koş bekliyoruz