KcygtYsn Üye Emrgncy112' Alıntı: Ne ayaksınız siz la Bu Haydar Şükür, Hakan Şükür' ün nesi olur.. Yaşasın smileyler geri gelmiş Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin abimle maç yaparken sağ ayağımı kullanıyodum çocukken
Emrgncy112' Alıntı: Ne ayaksınız siz la Bu Haydar Şükür, Hakan Şükür' ün nesi olur.. Yaşasın smileyler geri gelmiş Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin abimle maç yaparken sağ ayağımı kullanıyodum çocukken
KcygtYsn Üye Emrgncy112' Alıntı: Bayanların pek Futbolla işi olmazdiye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Zaten işim yok o voleybol oynamıyordu gıcık benle futbol oynuyodu mahallemiz sakindi pek arkadaşımız yoktu Son düzenleme: 11 Eyl 2013
Emrgncy112' Alıntı: Bayanların pek Futbolla işi olmazdiye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Zaten işim yok o voleybol oynamıyordu gıcık benle futbol oynuyodu mahallemiz sakindi pek arkadaşımız yoktu
KcygtYsn Üye Türe' Alıntı: Fotoğraftaki siz misiniz ? Genişletmek için tıkla ... Evet bendim ama resim değişti
CABBAR Üye Konu Sahibi istisna97' Alıntı: Selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam dostum hoşgeldin.
Akıncı Üye Emrgncy112' Alıntı: Hayırlı sabahar Canlar.. Genişletmek için tıkla ... hayırlı sabahlar abi
KcygtYsn Üye AkiliBidik' Alıntı: ahahah bunu hiç beklemiyordum bir düşünmem lazım Genişletmek için tıkla ... sen nasıl benim yazmadığım bişeyi kendine itafen düzenliyosun Son düzenleme: 14 Eyl 2013
AkiliBidik' Alıntı: ahahah bunu hiç beklemiyordum bir düşünmem lazım Genişletmek için tıkla ... sen nasıl benim yazmadığım bişeyi kendine itafen düzenliyosun
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: sen nasıl benim yazmadığım bişeyi kendine itafen düzenliyosun Genişletmek için tıkla ... Sakin ol Dilvin. Bu şekilde çözüm bulamayız. Ben gerekeni yaptım. Yönetim duruma el koyar kısa zamanda... Son düzenleme: 14 Eyl 2013
DilvinEymen' Alıntı: sen nasıl benim yazmadığım bişeyi kendine itafen düzenliyosun Genişletmek için tıkla ... Sakin ol Dilvin. Bu şekilde çözüm bulamayız. Ben gerekeni yaptım. Yönetim duruma el koyar kısa zamanda...