Emrgncy Üye DilvinEymen' Alıntı: Neyi anlamadım Genişletmek için tıkla ... Zamanla öğrenirsin, canlandırmanın forumun yeni haliyle felan alakası yok yani...
DilvinEymen' Alıntı: Neyi anlamadım Genişletmek için tıkla ... Zamanla öğrenirsin, canlandırmanın forumun yeni haliyle felan alakası yok yani...
Emrgncy Üye AkiliBidik' Alıntı: arkiler yaşınız kaç Genişletmek için tıkla ... Önce sen yaz bakalım yaşını, ayrıca şu türkçe katlini bırakalım arkadaşlar... arkiler ne ya.
AkiliBidik' Alıntı: arkiler yaşınız kaç Genişletmek için tıkla ... Önce sen yaz bakalım yaşını, ayrıca şu türkçe katlini bırakalım arkadaşlar... arkiler ne ya.
AkiliBidik Üye Emrgncy112' Alıntı: Önce sen yaz bakalım yaşını, ayrıca şu türkçe katlini bırakalım arkadaşlar... arkiler ne ya. Genişletmek için tıkla ... Pardon
Emrgncy112' Alıntı: Önce sen yaz bakalım yaşını, ayrıca şu türkçe katlini bırakalım arkadaşlar... arkiler ne ya. Genişletmek için tıkla ... Pardon
KcygtYsn Üye Emrgncy112' Alıntı: Zamanla öğrenirsin, canlandırmanın forumun yeni haliyle felan alakası yok yani... Genişletmek için tıkla ... Kötü bişey mi ?
Emrgncy112' Alıntı: Zamanla öğrenirsin, canlandırmanın forumun yeni haliyle felan alakası yok yani... Genişletmek için tıkla ... Kötü bişey mi ?
Emrgncy Üye Benim yaş 30 DilvinEymen' Alıntı: Kötü bişey mi ? Genişletmek için tıkla ... Yo kötü birşey değil, dün gececilerde yaşadığın sorun gibi anladın mı?
Benim yaş 30 DilvinEymen' Alıntı: Kötü bişey mi ? Genişletmek için tıkla ... Yo kötü birşey değil, dün gececilerde yaşadığın sorun gibi anladın mı?
KcygtYsn Üye Emrgncy112' Alıntı: Benim yaş 30 Yo kötü birşey değil, dün gececilerde yaşadığın sorun gibi anladın mı? Genişletmek için tıkla ... Benimde 22 abi ben imam hatip mezunuyum şuan kamu yönetimi okuyorum 3.sınıf siz ne iş yapıyorsunuz ?
Emrgncy112' Alıntı: Benim yaş 30 Yo kötü birşey değil, dün gececilerde yaşadığın sorun gibi anladın mı? Genişletmek için tıkla ... Benimde 22 abi ben imam hatip mezunuyum şuan kamu yönetimi okuyorum 3.sınıf siz ne iş yapıyorsunuz ?
KcygtYsn Üye Emrgncy112' Alıntı: Benim yaş 30 Yo kötü birşey değil, dün gececilerde yaşadığın sorun gibi anladın mı? Genişletmek için tıkla ... Anladım abi sağol
Emrgncy112' Alıntı: Benim yaş 30 Yo kötü birşey değil, dün gececilerde yaşadığın sorun gibi anladın mı? Genişletmek için tıkla ... Anladım abi sağol
Emrgncy Üye DilvinEymen' Alıntı: Benimde 22 abi ben imam hatip mezunuyum şuan kamu yönetimi okuyorum 3.sınıf siz ne iş yapıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla ... İnşaat sektörü üzerine ticaret yapıyorum, esnafım. Boya, hırdavat, mobilya ve banyo mutfak aksesuarları.. Neyse biraz daha kaptırırsam reklama girecek
DilvinEymen' Alıntı: Benimde 22 abi ben imam hatip mezunuyum şuan kamu yönetimi okuyorum 3.sınıf siz ne iş yapıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla ... İnşaat sektörü üzerine ticaret yapıyorum, esnafım. Boya, hırdavat, mobilya ve banyo mutfak aksesuarları.. Neyse biraz daha kaptırırsam reklama girecek
KcygtYsn Üye Emrgncy112' Alıntı: İnşaat sektörü üzerine ticaret yapıyorum, esnafım. Boya, hırdavat, mobilya ve banyo mutfak aksesuarları.. Neyse biraz daha kaptırırsam reklama girecek Genişletmek için tıkla ... olsun abi bu kadar aktifsin reklamda hakkın
Emrgncy112' Alıntı: İnşaat sektörü üzerine ticaret yapıyorum, esnafım. Boya, hırdavat, mobilya ve banyo mutfak aksesuarları.. Neyse biraz daha kaptırırsam reklama girecek Genişletmek için tıkla ... olsun abi bu kadar aktifsin reklamda hakkın
Emrgncy Üye DilvinEymen' Alıntı: olsun abi bu kadar aktifsin reklamda hakkın Genişletmek için tıkla ... Hiç kimsenin ayrıcalığı yoktur forumda
DilvinEymen' Alıntı: olsun abi bu kadar aktifsin reklamda hakkın Genişletmek için tıkla ... Hiç kimsenin ayrıcalığı yoktur forumda
KcygtYsn Üye Emrgncy112' Alıntı: Hiç kimsenin ayrıcalığı yoktur forumda Genişletmek için tıkla ... Hem reklam sayılmaz bu özgeçmiş
Emrgncy112' Alıntı: Hiç kimsenin ayrıcalığı yoktur forumda Genişletmek için tıkla ... Hem reklam sayılmaz bu özgeçmiş
CABBAR Üye Konu Sahibi Emrgncy112' Alıntı: İnşaat sektörü üzerine ticaret yapıyorum, esnafım. Boya, hırdavat, mobilya ve banyo mutfak aksesuarları.. Neyse biraz daha kaptırırsam reklama girecek Genişletmek için tıkla ... Ayrıca Adananin kralı olur kendileri
Emrgncy112' Alıntı: İnşaat sektörü üzerine ticaret yapıyorum, esnafım. Boya, hırdavat, mobilya ve banyo mutfak aksesuarları.. Neyse biraz daha kaptırırsam reklama girecek Genişletmek için tıkla ... Ayrıca Adananin kralı olur kendileri
CABBAR Üye Konu Sahibi Dilvin hoş geldin. Ben Aykut. Burası bizim sohbet bölümümüz. Şu sıralar aktif olmasa da burada sohbet ederdik bi aralar. Gereksizler bölümünde saçmalamak serbest ama burada daha seviyeli sohbet için daha ciddi olmayı yeğleriz. Hoşgeldin
Dilvin hoş geldin. Ben Aykut. Burası bizim sohbet bölümümüz. Şu sıralar aktif olmasa da burada sohbet ederdik bi aralar. Gereksizler bölümünde saçmalamak serbest ama burada daha seviyeli sohbet için daha ciddi olmayı yeğleriz. Hoşgeldin