Emrgncy Üye Haluk.' Alıntı: Selamın Aleyküm abi nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam.. geç gördüm kusura bakma..
Haluk.' Alıntı: Selamın Aleyküm abi nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam.. geç gördüm kusura bakma..
Haluk. Üye Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam.. geç gördüm kusura bakma.. Genişletmek için tıkla ... sorun değil abi nasılsın tekrar sorayım dedim ?
Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam.. geç gördüm kusura bakma.. Genişletmek için tıkla ... sorun değil abi nasılsın tekrar sorayım dedim ?
Emrgncy Üye Haluk.' Alıntı: sorun değil abi nasılsın tekrar sorayım dedim ? Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun iyiyim çok şükür, Sen nasılsın, iyisindir inşallah?
Haluk.' Alıntı: sorun değil abi nasılsın tekrar sorayım dedim ? Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun iyiyim çok şükür, Sen nasılsın, iyisindir inşallah?
Haluk. Üye Emrgncy112' Alıntı: Hamdolsun iyiyim çok şükür, Sen nasılsın, iyisindir inşallah? Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim çok şükür
Emrgncy112' Alıntı: Hamdolsun iyiyim çok şükür, Sen nasılsın, iyisindir inşallah? Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim çok şükür
Van Hohenheim Üye Haluk.' Alıntı: Çok şükür bende iyiyim Genişletmek için tıkla ... Bugün kendin için iyi olan ne yaptın
Haluk.' Alıntı: Çok şükür bende iyiyim Genişletmek için tıkla ... Bugün kendin için iyi olan ne yaptın
Haluk. Üye batubower' Alıntı: Bugün kendin için iyi olan ne yaptın Genişletmek için tıkla ... namaz kıldım her zamanki gibi
batubower' Alıntı: Bugün kendin için iyi olan ne yaptın Genişletmek için tıkla ... namaz kıldım her zamanki gibi