ismail Üye -Akıncı' Alıntı: bir defa ütülenir sonra nemli şekilde as sorun olmaz Genişletmek için tıkla ... Biz hiç ütülemeden asıyoz gene düz oluyo
-Akıncı' Alıntı: bir defa ütülenir sonra nemli şekilde as sorun olmaz Genişletmek için tıkla ... Biz hiç ütülemeden asıyoz gene düz oluyo
Akıncı Üye İsmail' Alıntı: Biz hiç ütülemeden asıyoz gene düz oluyo Genişletmek için tıkla ... ilk diktirdiğiniz zaman ütülenmiştir onu dedim ben
İsmail' Alıntı: Biz hiç ütülemeden asıyoz gene düz oluyo Genişletmek için tıkla ... ilk diktirdiğiniz zaman ütülenmiştir onu dedim ben
Emrgncy Üye CABBAR' Alıntı: 1000'i ve 1500'ü ben atmıştım 2000 sana nasipmiş - - - Eklendi - - - Selam kelamdan önce olmalıydı kusura bakmayın. Selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Aykut...
CABBAR' Alıntı: 1000'i ve 1500'ü ben atmıştım 2000 sana nasipmiş - - - Eklendi - - - Selam kelamdan önce olmalıydı kusura bakmayın. Selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Aykut...
CABBAR Üye Konu Sahibi 1000 (bin) - - - Eklendi - - - Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Aykut... Genişletmek için tıkla ... Buralarda bi kral varmış sen misin o abi
1000 (bin) - - - Eklendi - - - Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Aykut... Genişletmek için tıkla ... Buralarda bi kral varmış sen misin o abi
Emrgncy Üye İsmail' Alıntı: Biz hiç ütülemeden asıyoz gene düz oluyo Genişletmek için tıkla ... makinada sıkma işleminden sonra biraz beklesin bakalım düz oluyor mu?
İsmail' Alıntı: Biz hiç ütülemeden asıyoz gene düz oluyo Genişletmek için tıkla ... makinada sıkma işleminden sonra biraz beklesin bakalım düz oluyor mu?
Emrgncy Üye CABBAR' Alıntı: 1000 (bin) - - - Eklendi - - - Buralarda bi kral varmış sen misin o abi Genişletmek için tıkla ... Yok la ne kralı... Marabalar ne zamandır kral oluyo
CABBAR' Alıntı: 1000 (bin) - - - Eklendi - - - Buralarda bi kral varmış sen misin o abi Genişletmek için tıkla ... Yok la ne kralı... Marabalar ne zamandır kral oluyo
ismail Üye Emrgncy112' Alıntı: makinada sıkma işleminden sonra biraz beklesin bakalım düz oluyor mu? Genişletmek için tıkla ... Oluyo abi asıyoz tavana kuruyunca dümdüz Ama tül perde
Emrgncy112' Alıntı: makinada sıkma işleminden sonra biraz beklesin bakalım düz oluyor mu? Genişletmek için tıkla ... Oluyo abi asıyoz tavana kuruyunca dümdüz Ama tül perde
Akıncı Üye İsmail' Alıntı: Aleykumselam Aykut abi Şimdi anladım müco Genişletmek için tıkla ... aykut abi sen atmışsın maraba biz oluyoz
İsmail' Alıntı: Aleykumselam Aykut abi Şimdi anladım müco Genişletmek için tıkla ... aykut abi sen atmışsın maraba biz oluyoz
CABBAR Üye Konu Sahibi Emrgncy112' Alıntı: Yok la ne kralı... Marabalar ne zamandır kral oluyo Genişletmek için tıkla ... Yalan değildir abi öyle birşey var ki duydum (okudum) Ayrıca abim imzanı ortalayabilir misin daha güzel duracak
Emrgncy112' Alıntı: Yok la ne kralı... Marabalar ne zamandır kral oluyo Genişletmek için tıkla ... Yalan değildir abi öyle birşey var ki duydum (okudum) Ayrıca abim imzanı ortalayabilir misin daha güzel duracak
CABBAR Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: aykut abi sen atmışsın maraba biz oluyoz Genişletmek için tıkla ... 100'ü de mi ben atmışım
-Akıncı' Alıntı: aykut abi sen atmışsın maraba biz oluyoz Genişletmek için tıkla ... 100'ü de mi ben atmışım
Emrgncy Üye CABBAR' Alıntı: Yalan değildir abi öyle birşey var ki duydum (okudum) Ayrıca abim imzanı ortalayabilir misin daha güzel duracak Genişletmek için tıkla ... Bir ara hallederim, öneri için
CABBAR' Alıntı: Yalan değildir abi öyle birşey var ki duydum (okudum) Ayrıca abim imzanı ortalayabilir misin daha güzel duracak Genişletmek için tıkla ... Bir ara hallederim, öneri için