Akıncı Üye Emrgncy112' Alıntı: hadi yine iyisin... Genişletmek için tıkla ... dinlenem abi biraz yoruluyor insan ütüde
Emrgncy112' Alıntı: hadi yine iyisin... Genişletmek için tıkla ... dinlenem abi biraz yoruluyor insan ütüde
Akıncı Üye Emrgncy112' Alıntı: mesajları eklenti olmadan teker teker nasıl atıyon la Müco Genişletmek için tıkla ... ayın üyesi ol abi görürsün
Emrgncy112' Alıntı: mesajları eklenti olmadan teker teker nasıl atıyon la Müco Genişletmek için tıkla ... ayın üyesi ol abi görürsün
Emrgncy Üye o biraz zor işte... - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: dinlenem abi biraz yoruluyor insan ütüde Genişletmek için tıkla ... hayırdır ütücümüsün sen???
o biraz zor işte... - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: dinlenem abi biraz yoruluyor insan ütüde Genişletmek için tıkla ... hayırdır ütücümüsün sen???
Akıncı Üye Emrgncy112' Alıntı: o biraz zor işte... - - - Eklendi - - - hayırdır ütücümüsün sen??? Genişletmek için tıkla ... olursun abim bende diyordum öyle perdecide ütücüyüm
Emrgncy112' Alıntı: o biraz zor işte... - - - Eklendi - - - hayırdır ütücümüsün sen??? Genişletmek için tıkla ... olursun abim bende diyordum öyle perdecide ütücüyüm
Akıncı Üye Emrgncy112' Alıntı: yakma la perdeleri sonra Genişletmek için tıkla ... şu ana kadar hiç olmadı
Emrgncy Üye -Akıncı' Alıntı: şu ana kadar hiç olmadı Genişletmek için tıkla ... aman aman bundan sonrada olmasın... - - - Eklendi - - - İsmail' Alıntı: allah daim etsin Hidayet Abi Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah...
-Akıncı' Alıntı: şu ana kadar hiç olmadı Genişletmek için tıkla ... aman aman bundan sonrada olmasın... - - - Eklendi - - - İsmail' Alıntı: allah daim etsin Hidayet Abi Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah...
Akıncı Üye Emrgncy112' Alıntı: aman aman bundan sonrada olmasın... Genişletmek için tıkla ... Belli olmaz abi iki senedir yazın oradayım
Emrgncy112' Alıntı: aman aman bundan sonrada olmasın... Genişletmek için tıkla ... Belli olmaz abi iki senedir yazın oradayım
Akıncı Üye İsmail' Alıntı: perdeye neden ütü yapıyonuz Genişletmek için tıkla ... top halinde gelir dükkana onda (kat izi dediğimiz bir çizgi olur baştan sona kadar onun için ayrıca düzgün dursun diye)
İsmail' Alıntı: perdeye neden ütü yapıyonuz Genişletmek için tıkla ... top halinde gelir dükkana onda (kat izi dediğimiz bir çizgi olur baştan sona kadar onun için ayrıca düzgün dursun diye)
Akıncı Üye Emrgncy112' Alıntı: ismail bu işlere fransızsın galiba Genişletmek için tıkla ... hiç perde takmadı galiba
Emrgncy112' Alıntı: ismail bu işlere fransızsın galiba Genişletmek için tıkla ... hiç perde takmadı galiba
ismail Üye Teşekkür ederim açıklama için demeyin öyle yaw evdeki tül peedeye baktımda bunun neresini ütülücez dedim kendi kendime
Teşekkür ederim açıklama için demeyin öyle yaw evdeki tül peedeye baktımda bunun neresini ütülücez dedim kendi kendime
Akıncı Üye İsmail' Alıntı: Teşekkür ederim açıklama için demeyin öyle yaw evdeki tül peedeye baktımda bunun neresini ütülücez dedim kendi kendime Genişletmek için tıkla ... bir defa ütülenir sonra nemli şekilde as sorun olmaz
İsmail' Alıntı: Teşekkür ederim açıklama için demeyin öyle yaw evdeki tül peedeye baktımda bunun neresini ütülücez dedim kendi kendime Genişletmek için tıkla ... bir defa ütülenir sonra nemli şekilde as sorun olmaz
CABBAR Üye Konu Sahibi 1000'i ve 1500'ü ben atmıştım 2000 sana nasipmiş - - - Eklendi - - - Selam kelamdan önce olmalıydı kusura bakmayın. Selamünaleyküm
1000'i ve 1500'ü ben atmıştım 2000 sana nasipmiş - - - Eklendi - - - Selam kelamdan önce olmalıydı kusura bakmayın. Selamünaleyküm