ogzhnoTr Üye Bir gün olmadan en çok mesaj atılan konu ilan ediyorum 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Bir gün olmadan en çok mesaj atılan konu ilan ediyorum 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
The Shadow Üye 0MG90' Alıntı: kolay hacı, metro menüyü düzenledim güzel durdu ama başlat menüsüne alışmıştım orijinalini verene kadar bunlar internetten çakmasını indiricem Genişletmek için tıkla ... Ordan masaustune kisayol atamadim istediklerimi
0MG90' Alıntı: kolay hacı, metro menüyü düzenledim güzel durdu ama başlat menüsüne alışmıştım orijinalini verene kadar bunlar internetten çakmasını indiricem Genişletmek için tıkla ... Ordan masaustune kisayol atamadim istediklerimi
NEXUS Üye Konu Sahibi ogzhnoTr' Alıntı: Hamster almalımıyım ?!?!?! 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... al çok sevimliler
ogzhnoTr' Alıntı: Hamster almalımıyım ?!?!?! 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... al çok sevimliler
İhtiyar007 Üye ogzhnoTr' Alıntı: Hamster almalımıyım ?!?!?! 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Kedi al kedi
ogzhnoTr' Alıntı: Hamster almalımıyım ?!?!?! 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Kedi al kedi
0MG90 Üye The Shadow' Alıntı: Ordan masaustune kisayol atamadim istediklerimi Genişletmek için tıkla ... aynen onu bende çözemedim program files'tan atarsın
The Shadow' Alıntı: Ordan masaustune kisayol atamadim istediklerimi Genişletmek için tıkla ... aynen onu bende çözemedim program files'tan atarsın
ogzhnoTr Üye İhtiyar007' Alıntı: Kedi al kedi Genişletmek için tıkla ... Yatağa pisledikten sonra bi daha no..... 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
İhtiyar007' Alıntı: Kedi al kedi Genişletmek için tıkla ... Yatağa pisledikten sonra bi daha no..... 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
İhtiyar007 Üye The Shadow' Alıntı: Seytan doldurur yere birak oyle saril Genişletmek için tıkla ... O zaman mermiye para vermeye gerek yok
The Shadow' Alıntı: Seytan doldurur yere birak oyle saril Genişletmek için tıkla ... O zaman mermiye para vermeye gerek yok
The Shadow Üye 0MG90' Alıntı: aynen onu bende çözemedim program files'tan atarsın Genişletmek için tıkla ...
NEXUS Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: O zaman mermiye para vermeye gerek yok Genişletmek için tıkla ... mermiye vereceğin parayı bana ver
İhtiyar007' Alıntı: O zaman mermiye para vermeye gerek yok Genişletmek için tıkla ... mermiye vereceğin parayı bana ver