NEXUS Üye Konu Sahibi alimarass' Alıntı: sendemi banlıydın ben türümün son örneği olduğumu sanıyodum Genişletmek için tıkla ... yok benim 21 mayısta açıldıda başka sebebten
alimarass' Alıntı: sendemi banlıydın ben türümün son örneği olduğumu sanıyodum Genişletmek için tıkla ... yok benim 21 mayısta açıldıda başka sebebten
The Shadow Üye 0MG90' Alıntı: Bu Windows 8.1 Ana Konu ya kimse bakmıyor mu ya? Dün yorum attım hala cevap yok Genişletmek için tıkla ... Gece kuracam yarin cevaplarim
0MG90' Alıntı: Bu Windows 8.1 Ana Konu ya kimse bakmıyor mu ya? Dün yorum attım hala cevap yok Genişletmek için tıkla ... Gece kuracam yarin cevaplarim
İhtiyar007 Üye The Shadow' Alıntı: Simdi acildi Genişletmek için tıkla ... Hıyarlı olsun bkz.60.sayfa
0MG90 Üye The Shadow' Alıntı: Gece kuracam yarin cevaplarim Genişletmek için tıkla ... Update1 i kurdum ama başlat menüsünü koymamışlar
The Shadow' Alıntı: Gece kuracam yarin cevaplarim Genişletmek için tıkla ... Update1 i kurdum ama başlat menüsünü koymamışlar
The Shadow Üye İhtiyar007' Alıntı: Hıyarlı olsun bkz.60.sayfa Genişletmek için tıkla ... Domates daha iyi
NEXUS Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: O var bu yok Naber? Genişletmek için tıkla ... iyidir sen nasılsın
ogzhnoTr Üye 1 günde en çok mesaj atılan konu ilan ediyorum :d 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
1 günde en çok mesaj atılan konu ilan ediyorum :d 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
The Shadow Üye 0MG90' Alıntı: Update1 i kurdum ama başlat menüsünü koymamışlar Genişletmek için tıkla ... O menuye bende zor alisirim ss lere baktim kolay gozukmuyo
0MG90' Alıntı: Update1 i kurdum ama başlat menüsünü koymamışlar Genişletmek için tıkla ... O menuye bende zor alisirim ss lere baktim kolay gozukmuyo
NEXUS Üye Konu Sahibi ogzhnoTr' Alıntı: 1 günde en çok mesaj atılan konu ilan ediyorum :d 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... daha 1 gün olmadı
ogzhnoTr' Alıntı: 1 günde en çok mesaj atılan konu ilan ediyorum :d 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... daha 1 gün olmadı
0MG90 Üye The Shadow' Alıntı: O menuye bende zor alisirim ss lere baktim kolay gozukmuyo Genişletmek için tıkla ... kolay hacı, metro menüyü düzenledim güzel durdu ama başlat menüsüne alışmıştım orijinalini verene kadar bunlar internetten çakmasını indiricem
The Shadow' Alıntı: O menuye bende zor alisirim ss lere baktim kolay gozukmuyo Genişletmek için tıkla ... kolay hacı, metro menüyü düzenledim güzel durdu ama başlat menüsüne alışmıştım orijinalini verene kadar bunlar internetten çakmasını indiricem