AIS Üye Genc007' Alıntı: İyi bi şey mi kötü bi şey mi la Genişletmek için tıkla ... Senin düşüncene göre? @Genc007 küstün mü yoksa?
Genc007' Alıntı: İyi bi şey mi kötü bi şey mi la Genişletmek için tıkla ... Senin düşüncene göre? @Genc007 küstün mü yoksa?
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Senin düşüncene göre? @Genc007 küstün mü yoksa? Genişletmek için tıkla ... Kötülerden gittiğinize ve küstün mú diye sorduğuna göre demekki iyi bi şey
TurkSaw' Alıntı: Senin düşüncene göre? @Genc007 küstün mü yoksa? Genişletmek için tıkla ... Kötülerden gittiğinize ve küstün mú diye sorduğuna göre demekki iyi bi şey
AIS Üye Genc007' Alıntı: Kötülerden gittiğinize ve küstün mú diye sorduğuna göre demekki iyi bi şey Genişletmek için tıkla ... İyi zaten
Genc007' Alıntı: Kötülerden gittiğinize ve küstün mú diye sorduğuna göre demekki iyi bi şey Genişletmek için tıkla ... İyi zaten
AIS Üye Genc007' Alıntı: Bende iyi dedim zaten Genişletmek için tıkla ... Bende iyi dedim zaten kötü demedim ki
Genc007' Alıntı: Bende iyi dedim zaten Genişletmek için tıkla ... Bende iyi dedim zaten kötü demedim ki
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Bende iyi dedim zaten kötü demedim ki Genişletmek için tıkla ... Zaten derken bi ima sezdim
TurkSaw' Alıntı: Bende iyi dedim zaten kötü demedim ki Genişletmek için tıkla ... Zaten derken bi ima sezdim
AIS Üye Genc007' Alıntı: Zaten derken bi ima sezdim Genişletmek için tıkla ... Zaten bende onu dedim. Zaten bende öyle demek istedim.
Genc007' Alıntı: Zaten derken bi ima sezdim Genişletmek için tıkla ... Zaten bende onu dedim. Zaten bende öyle demek istedim.
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Zaten bende onu dedim. Zaten bende öyle demek istedim. Genişletmek için tıkla ... Bravo
TurkSaw' Alıntı: Zaten bende onu dedim. Zaten bende öyle demek istedim. Genişletmek için tıkla ... Bravo
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Zaten bende bravo dedim Genişletmek için tıkla ... Yav he he de dedin mi
MAERKEK Admin Öncelikle başın sağolsun @Legend Gulu yılbaşı adı altında sizlere yapılan canilik hakkında ne düşünüyorsun?
Öncelikle başın sağolsun @Legend Gulu yılbaşı adı altında sizlere yapılan canilik hakkında ne düşünüyorsun?