BLasTeaR Üye TurkSaw' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Genc007' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... muratalperr55' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Gençler bu kadar ne düşünüyorsunuz bakim 
TurkSaw' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Genc007' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... muratalperr55' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Gençler bu kadar ne düşünüyorsunuz bakim 
Baydırman Moderator BLasTeaR' Alıntı: Gençler bu kadar ne düşünüyorsunuz bakim  Genişletmek için tıkla ...
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Hamd olsun. Senden naber? Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun. Nasıl gidiyor hayat?
TurkSaw' Alıntı: Hamd olsun. Senden naber? Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun. Nasıl gidiyor hayat?
AIS Üye Genc007' Alıntı: Hamd olsun. Nasıl gidiyor hayat? Genişletmek için tıkla ... İyi gidiyor. Sen?
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: İyi gidiyor. Sen? Genişletmek için tıkla ... Ne yaptın? Şükür ben de uğraşıyorum öyle.
TurkSaw' Alıntı: İyi gidiyor. Sen? Genişletmek için tıkla ... Ne yaptın? Şükür ben de uğraşıyorum öyle.
AIS Üye Genc007' Alıntı: Ne yaptın? Şükür ben de uğraşıyorum öyle. Genişletmek için tıkla ... Ne güzel
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Güzel. Senin işler nasıl? Genişletmek için tıkla ... İyo olacak inşallah.
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: İnşAllah Genişletmek için tıkla ... Türkiyeye kesin dönüş ne zaman?