AIS Üye SHS' Alıntı: Nereye? Genişletmek için tıkla ... Bu konuya 0MG90' Alıntı: Banı "yedi" Genişletmek için tıkla ... Gerçekten ban yedi
SHS' Alıntı: Nereye? Genişletmek için tıkla ... Bu konuya 0MG90' Alıntı: Banı "yedi" Genişletmek için tıkla ... Gerçekten ban yedi
The Shadow Üye polam234' Alıntı: nasıl bildin? Genişletmek için tıkla ... Başlığın altında yazıyor zaten
AIS Üye The Shadow' Alıntı: Başlığın altında yazıyor zaten Genişletmek için tıkla ... Bende 8749 yazıyor ama
AIS Üye SHS' Alıntı: 39.701 Genişletmek için tıkla ... Okunma sayını değil yazma sayını sormuştum o yüzden sen 0 aldın
SHS' Alıntı: 39.701 Genişletmek için tıkla ... Okunma sayını değil yazma sayını sormuştum o yüzden sen 0 aldın
The Shadow Üye The Shadow' Alıntı: Başlığın altında yazıyor zaten Genişletmek için tıkla ... Çaktırmayın fail
SHS Üye polam234' Alıntı: Okunma sayını değil yazma sayını sormuştum o yüzden sen 0 aldın Genişletmek için tıkla ... seni denedim, sende yedin
polam234' Alıntı: Okunma sayını değil yazma sayını sormuştum o yüzden sen 0 aldın Genişletmek için tıkla ... seni denedim, sende yedin