AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Boşverin ya Koy gitsin Biraz da buglu olsun Genişletmek için tıkla ... Biraz mı?
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Biz ne buglar görmüş adamız Genişletmek için tıkla ... Aynen o yüzden sordum
KingDroid Üye polam234' Alıntı: Aynen o yüzden sordum Genişletmek için tıkla ... ben android sistemini sökeli daha kaç ay oldu ki? 3 ay falan oldu
polam234' Alıntı: Aynen o yüzden sordum Genişletmek için tıkla ... ben android sistemini sökeli daha kaç ay oldu ki? 3 ay falan oldu
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: ben android sistemini sökeli daha kaç ay oldu ki? 3 ay falan oldu Genişletmek için tıkla ...
frknkrc44' Alıntı: ben android sistemini sökeli daha kaç ay oldu ki? 3 ay falan oldu Genişletmek için tıkla ...
KingDroid Üye polam234' Alıntı: Aynı uygulamayı 2 kez nasıl kurabiliriz Genişletmek için tıkla ... Paket ismini değiştir
polam234' Alıntı: Aynı uygulamayı 2 kez nasıl kurabiliriz Genişletmek için tıkla ... Paket ismini değiştir
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Paket ismini değiştir Genişletmek için tıkla ... Bilgisayar mı lazım? Android için olanı var mı?
frknkrc44' Alıntı: Paket ismini değiştir Genişletmek için tıkla ... Bilgisayar mı lazım? Android için olanı var mı?
KingDroid Üye polam234' Alıntı: Bilgisayar mı lazım? Android için olanı var mı? Genişletmek için tıkla ... xRenamer modülü vardı İşe yarar mı bilmem
polam234' Alıntı: Bilgisayar mı lazım? Android için olanı var mı? Genişletmek için tıkla ... xRenamer modülü vardı İşe yarar mı bilmem
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: xRenamer modülü vardı İşe yarar mı bilmem Genişletmek için tıkla ... denerim haber ederim
frknkrc44' Alıntı: xRenamer modülü vardı İşe yarar mı bilmem Genişletmek için tıkla ... denerim haber ederim
KingDroid Üye polam234' Alıntı: denerim haber ederim Genişletmek için tıkla ... Bazı uygulamalarda işe yaramıyor Onu söyleyeyimBen denediğimde işe yaramıyor nedense
polam234' Alıntı: denerim haber ederim Genişletmek için tıkla ... Bazı uygulamalarda işe yaramıyor Onu söyleyeyimBen denediğimde işe yaramıyor nedense
KingDroid Üye .NeXuS.' Alıntı: L nin son halini yukledim mükemmel Genişletmek için tıkla ... ben daha custom rom recovery kuramazken adam L kuruyor
.NeXuS.' Alıntı: L nin son halini yukledim mükemmel Genişletmek için tıkla ... ben daha custom rom recovery kuramazken adam L kuruyor
KingDroid Üye [USER=23808]@bluesky[/USER]@' Alıntı: Ben jelly beanda kaldım Genişletmek için tıkla ... Ben de