AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Ben bunu hayatta denemem Genişletmek için tıkla ... @smartphone007 telefonun bataryası patladı galiba yoksun
frknkrc44' Alıntı: Ben bunu hayatta denemem Genişletmek için tıkla ... @smartphone007 telefonun bataryası patladı galiba yoksun
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Benim batarya bazen buga giriyor %50 iken %6 gösteriyor Nasıl düzelir ? Genişletmek için tıkla ... Peki kapanıyor mu?
frknkrc44' Alıntı: Benim batarya bazen buga giriyor %50 iken %6 gösteriyor Nasıl düzelir ? Genişletmek için tıkla ... Peki kapanıyor mu?
KingDroid Üye polam234' Alıntı: Kapanıyorsa sorun bataryada kapanmıyorsa romla ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla ... Telefon kapanmiyor
polam234' Alıntı: Kapanıyorsa sorun bataryada kapanmıyorsa romla ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla ... Telefon kapanmiyor
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Telefon kapanmiyor Genişletmek için tıkla ... Yazılımla ilgili sorunu çözmek için format atmak lazım.
frknkrc44' Alıntı: Telefon kapanmiyor Genişletmek için tıkla ... Yazılımla ilgili sorunu çözmek için format atmak lazım.
smartphone007 Üye polam234' Alıntı: @smartphone007 telefonun bataryası patladı galiba yoksun Genişletmek için tıkla ... Yok ya ne patlaması.
polam234' Alıntı: @smartphone007 telefonun bataryası patladı galiba yoksun Genişletmek için tıkla ... Yok ya ne patlaması.
KingDroid Üye Format atsam da gitmiyor Boşu boşuna yüklü uygulamalarım gitmiş oluyor sadece polam234' Alıntı: Yazılımla ilgili sorunu çözmek için format atmak lazım. Genişletmek için tıkla ...
Format atsam da gitmiyor Boşu boşuna yüklü uygulamalarım gitmiş oluyor sadece polam234' Alıntı: Yazılımla ilgili sorunu çözmek için format atmak lazım. Genişletmek için tıkla ...
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Format atsam da gitmiyor Boşu boşuna yüklü uygulamalarım gitmiş oluyor sadece Genişletmek için tıkla ...
frknkrc44' Alıntı: Format atsam da gitmiyor Boşu boşuna yüklü uygulamalarım gitmiş oluyor sadece Genişletmek için tıkla ...
KingDroid Üye Boşverin ya Koy gitsin Biraz da buglu olsun polam234' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...