AIS Üye [USER=23808]@bluesky[/USER]@' Alıntı: Selam nasılsınız bugün Genişletmek için tıkla ... İyi. Sen?
KingDroid Üye polam234' Alıntı: 55 mb boş Genişletmek için tıkla ... Hepsini ben kullanıyorum dikkatli baktıysan
KingDroid Üye [USER=23808]@bluesky[/USER]@' Alıntı: Selam nasılsınız bugün Genişletmek için tıkla ... Süper
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Hepsini ben kullanıyorum dikkatli baktıysan Genişletmek için tıkla ... Yok 55 mb gösteriyor ama
frknkrc44' Alıntı: Hepsini ben kullanıyorum dikkatli baktıysan Genişletmek için tıkla ... Yok 55 mb gösteriyor ama
KingDroid Üye polam234' Alıntı: Bu olayı çözen kaç kişi var? Genişletmek için tıkla ... Senin alan benimkinden fazla farkındaysan
polam234' Alıntı: Bu olayı çözen kaç kişi var? Genişletmek için tıkla ... Senin alan benimkinden fazla farkındaysan
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Senin alan benimkinden fazla farkındaysan Genişletmek için tıkla ... Evet. Ama ram le ne alakası?
frknkrc44' Alıntı: Senin alan benimkinden fazla farkındaysan Genişletmek için tıkla ... Evet. Ama ram le ne alakası?
KingDroid Üye polam234' Alıntı: Evet. Ama ram le ne alakası? Genişletmek için tıkla ... Ram ile değil stabillik ile alakası var
polam234' Alıntı: Evet. Ama ram le ne alakası? Genişletmek için tıkla ... Ram ile değil stabillik ile alakası var
KingDroid Üye polam234' Alıntı: Bunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... İmei değiştirme bu Çakma telefonlarımda çok yapardım bunu
polam234' Alıntı: Bunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... İmei değiştirme bu Çakma telefonlarımda çok yapardım bunu