Muhabbet Edelim

Bi duramıyonuz kavga etmeden

ii nabak takılıyom minecraftta

Sucrofe

Üye
Ya sanane benim sorunum senle mi su an ? Gelmis burda konusuyor bisey bildigin yok yuru git kardesim.

Ailemle kavga ettim.
Ailesiyle tartışmayan mı var sanki? Geçer. Üzüldüm adına. :S
Bi duramıyonuz kavga etmeden

ii nabak takılıyom minecraftta
Minecraft. Kız beni fotoğrafçılık mı ne, öyle bir kurs varmış. Çağırdı. Gitsem mi lan? Boktan bir şeye benziyor.

Sucrofe

Üye
Ne kadar trip atsan da ailesiyle kavga etmiş birisine bir şey demem, o kadar da değil. Geçer, üzülme.

Sucrofe

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ahahahah

ne diyeem avrad mı diyem bizde ortam böyle dayı

Video 1 saat boyunca aynı la. ''Kalbini çalan kız'' de, ''Hayatının anlamı'' de ama eski çağda kalma hacı.

Senin kafa nerelerde ya, Dominosta mı? Beyni koruyan dış yapıya ''kafa'' denir. Senin için fesat, yapacağız artık bu kadar açıklamayı.

yok merinos'ta, ameliyatlıyam le gelmeyin üstüme senında totonda kıl döndürürüm görürsün

Sucrofe

Üye
yok merinos'ta, ameliyatlıyam le gelmeyin üstüme senında totonda kıl döndürürüm görürsün
La KinG CrazY olacaktı şimdi, ne saydırırdı sana. Ama hak etti, çok kaşındı abi ya. Bu arada tekrardan geçmiş olsun sana. Durum nasıl, boruyu çıkardın mı?

La KinG CrazY olacaktı şimdi, ne saydırırdı sana. Ama hak etti, çok kaşındı abi ya. Bu arada tekrardan geçmiş olsun sana. Durum nasıl, boruyu çıkardın mı?

saolasın, boru çıktı çoktan ya 5 gün sonra da dikişler alınacak inş, ondan sonrada sağ el rock

Sucrofe

Üye
saolasın, boru çıktı çoktan ya 5 gün sonra da dikişler alınacak inş, ondan sonrada sağ el rock
Ov yeah! Yanlış anlaşılmasın ha, abaza falan değilim vallahi. Beni bilen bilir.

Tepkiler: EmekHırsızı