Muhabbet Edelim

Ben kacar gece 4 te falan gelirim gececilere

Tepkiler: smartphone007

Anil-D

Üye
La msj gelip duriy

EroL

Emekli Yönetici
Forum huzurunu bozduğunuz gerekçesiyle ikinizi de uzaklaştırırım. Böyle basit şeyler için birbirinizi kırdığınıza değmez. İkinizi de seviyorum, size zarar gelsin istemiyorum bu yüzden uzatmayın bu olayı. Şimdi her şeyi sıfırlıyoruz bu noktadan sonra kimin kime ne dediğine bakmam tartışmayı ilk kim başlatmışsa onu sorumlu tutarım haberiniz olsun..

@mürteza16 @.NeXuS.

Tepkiler: MaxipmaN, .NeXuS. ve smartphone007
Ben zaten tartışma çıkarmamaya çalıştım ama neyse… Bu arada konu dışı ama maxicep yarışmalarındaki konumu onaylar mısınız?

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Wp8 geneldeki konularıma for

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Benim zaten onunla problemim yoktu ama nedense onun var , bi yerde ilk beni banlatmaya calisti problemin mi var dedim yok dedi sonra gececilerde arkamdan ciktigim gibi laf atti iyiki cikmamistim gordum , simdide burada laf atiyor silinen konusunda bana resimdeki sozle laf atti alintisiz her turlude belli oluyor bana altildigi . Arkamdan laf atiyor yani baslatan o ustelik bana karsi atilan yorumlarada destekte bulunuyor. Kisaca olayi sebebsiz baslatan o , o benim arkamdan konusuyor ciktigim gibi konularimi kotuluyor bazilari ciktigimda bana karsi konusuyor. Ben arkadan konusmuyorum eger oradaysa konusurhm. Beni taniyon bilir kimsenn arkasindan konusmadim. Kisaca dedigim gibi tum olayi sebebsiz baslatan o

MaxipmaN

Üye
şenlik var burda ya

Tepkiler: The Shadow
Selamin aleykum