smartphone007 Üye İhtiyarlar heyeti 1- Aksaçlı @smartphone007 2- Kgt Başkanı @SoulsEagle 3- Kgt 2 adamı @The Shadow Tapınakçılar 4- Yüce majeste @Anil-D 5- Yüce efendi @The Nightmare 6- Büyük ustad seçilmedi 7- Baron @.NeXuS. 8- Aga Seçilmedi
İhtiyarlar heyeti 1- Aksaçlı @smartphone007 2- Kgt Başkanı @SoulsEagle 3- Kgt 2 adamı @The Shadow Tapınakçılar 4- Yüce majeste @Anil-D 5- Yüce efendi @The Nightmare 6- Büyük ustad seçilmedi 7- Baron @.NeXuS. 8- Aga Seçilmedi
smartphone007 Üye İhtiyar007' Alıntı: Listede neden ihtiyar yok? Ayrıca Ceyhun sen tapınakçıydın Genişletmek için tıkla ... Kgt 3 adamı olursun. İşler değişti ben aksaçlı oldum
İhtiyar007' Alıntı: Listede neden ihtiyar yok? Ayrıca Ceyhun sen tapınakçıydın Genişletmek için tıkla ... Kgt 3 adamı olursun. İşler değişti ben aksaçlı oldum
smartphone007 Üye İhtiyarlar heyeti 1- Aksaçlı @smartphone007 2- Kgt Başkanı @SoulsEagle 3- Kgt 2 adamı @The Shadow 4- Kgt 3 adamı @İhtiyar007 Tapınakçılar 1- Yüce majeste @Anil-D 2- Yüce efendi @The Nightmare 3- Büyük ustad @.NeXuS. 4- Baron seçilmedi 5- Aga Seçilmedi
İhtiyarlar heyeti 1- Aksaçlı @smartphone007 2- Kgt Başkanı @SoulsEagle 3- Kgt 2 adamı @The Shadow 4- Kgt 3 adamı @İhtiyar007 Tapınakçılar 1- Yüce majeste @Anil-D 2- Yüce efendi @The Nightmare 3- Büyük ustad @.NeXuS. 4- Baron seçilmedi 5- Aga Seçilmedi
İhtiyar007 Üye smartphone007' Alıntı: Kgt 3 adamı olursun. İşler değişti ben aksaçlı oldum Genişletmek için tıkla ...
smartphone007' Alıntı: Kgt 3 adamı olursun. İşler değişti ben aksaçlı oldum Genişletmek için tıkla ...
Senyor Keş Üye smartphone007' Alıntı: İhtiyarlar heyeti 1- Aksaçlı @smartphone007 2- Kgt Başkanı @SoulsEagle 3- Kgt 2 adamı @The Shadow 4- Kgt 3 adamı @İhtiyar007 Tapınakçılar 1- Yüce majeste @Anil-D 2- Yüce efendi @The Nightmare 3- Büyük ustad seçilmedi 4- Baron @.NeXuS. 5- Aga Seçilmedi Genişletmek için tıkla ... Dizideki role göre Baron Fetullah mi oluyor???
smartphone007' Alıntı: İhtiyarlar heyeti 1- Aksaçlı @smartphone007 2- Kgt Başkanı @SoulsEagle 3- Kgt 2 adamı @The Shadow 4- Kgt 3 adamı @İhtiyar007 Tapınakçılar 1- Yüce majeste @Anil-D 2- Yüce efendi @The Nightmare 3- Büyük ustad seçilmedi 4- Baron @.NeXuS. 5- Aga Seçilmedi Genişletmek için tıkla ... Dizideki role göre Baron Fetullah mi oluyor???
Emrgncy Üye Ak sakallı lazım mı? Kendim için değil, mahallede ak sakallı bir amca var, boşboş canım sıkılıyor diyor, onu da alın teşkilata yazık yaaa..
Ak sakallı lazım mı? Kendim için değil, mahallede ak sakallı bir amca var, boşboş canım sıkılıyor diyor, onu da alın teşkilata yazık yaaa..
smartphone007 Üye Senyor Keş' Alıntı: Dizideki role göre Baron Fetullah mi oluyor??? Genişletmek için tıkla ... Evet Emrgncy112' Alıntı: Ak sakallı lazım mı? Kendim için değil, mahallede ak sakallı bir amca var, boşboş canım sıkılıyor diyor, onu da alın teşkilata yazık yaaa.. Genişletmek için tıkla ... Tamam alırız peki maxicepte varmı?
Senyor Keş' Alıntı: Dizideki role göre Baron Fetullah mi oluyor??? Genişletmek için tıkla ... Evet Emrgncy112' Alıntı: Ak sakallı lazım mı? Kendim için değil, mahallede ak sakallı bir amca var, boşboş canım sıkılıyor diyor, onu da alın teşkilata yazık yaaa.. Genişletmek için tıkla ... Tamam alırız peki maxicepte varmı?
Enpatsu Shakugan Üye smartphone007' Alıntı: Kurtlar vadisi pusu Genişletmek için tıkla ... Bütün rütbeler dizide mi vardı yani
smartphone007' Alıntı: Kurtlar vadisi pusu Genişletmek için tıkla ... Bütün rütbeler dizide mi vardı yani
smartphone007 Üye The Nightmare' Alıntı: Bütün rütbeler dizide mi vardı yani Genişletmek için tıkla ... Evet var
smartphone007 Üye Senyor Keş' Alıntı: Senyör rütbesi yokmj kvpde Genişletmek için tıkla ... Var ama sen nereye gitmek istiyorsun? İhtiyarlar heyeti mi? Tapınakçılar mı?
Senyor Keş' Alıntı: Senyör rütbesi yokmj kvpde Genişletmek için tıkla ... Var ama sen nereye gitmek istiyorsun? İhtiyarlar heyeti mi? Tapınakçılar mı?