ogzhnoTr Üye İhtiyar007' Alıntı: Bana atın nomreleri Genişletmek için tıkla ... Bana at bana :d 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
İhtiyar007' Alıntı: Bana atın nomreleri Genişletmek için tıkla ... Bana at bana :d 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
İhtiyar007 Üye Senyor Keş' Alıntı: beni engelledin zaten :/ Genişletmek için tıkla ... Aşarız belki engeli
NEXUS Üye Konu Sahibi Senyor Keş' Alıntı: Barışalim Genişletmek için tıkla ... Yurtta Barış Dünyada Barış.
Senyor Keş Kapalı Hesap .NeXuS.' Alıntı: Yurtta Barış Dünyada Barış. Genişletmek için tıkla ... yurtta sulh cihanda sulh
Senyor Keş Kapalı Hesap smartphone007' Alıntı: Buralarda ne olmuş Genişletmek için tıkla ... ne olmuş?
ogzhnoTr Üye Benim grubumu beğenmediniz siiiz 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Senyor Keş Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Küs müyüz? Genişletmek için tıkla ... Yoo engeli asalim diyince darildin sandim
İhtiyar007 Üye Senyor Keş' Alıntı: Yoo engeli asalim diyince darildin sandim Genişletmek için tıkla ... Whatsapp engelini
Senyor Keş' Alıntı: Yoo engeli asalim diyince darildin sandim Genişletmek için tıkla ... Whatsapp engelini
smartphone007 Üye ogzhnoTr' Alıntı: Benim grubumu beğenmediniz siiiz 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... kim beğenmedi? İhtiyar007' Alıntı: Whatsapp engelini Genişletmek için tıkla ... neden açmıyorsun?
ogzhnoTr' Alıntı: Benim grubumu beğenmediniz siiiz 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... kim beğenmedi? İhtiyar007' Alıntı: Whatsapp engelini Genişletmek için tıkla ... neden açmıyorsun?
ogzhnoTr Üye smartphone007' Alıntı: kim beğenmedi? neden açmıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Açtım ekledim seni 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
smartphone007' Alıntı: kim beğenmedi? neden açmıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Açtım ekledim seni 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
smartphone007 Üye ogzhnoTr' Alıntı: Ama kadir abi kurcakmış dediler 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ...
ogzhnoTr' Alıntı: Ama kadir abi kurcakmış dediler 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2313801 Kapalı Hesap Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) ile savaşa girersek ben tam sınırda sayılırım Hatayda oturuyoruz 2 yıldır.
Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) ile savaşa girersek ben tam sınırda sayılırım Hatayda oturuyoruz 2 yıldır.
İhtiyar007 Üye Treksimut' Alıntı: Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) ile savaşa girersek ben tam sınırda sayılırım Hatayda oturuyoruz 2 yıldır. Genişletmek için tıkla ... Türkiye ile bir sorunları yok.
Treksimut' Alıntı: Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) ile savaşa girersek ben tam sınırda sayılırım Hatayda oturuyoruz 2 yıldır. Genişletmek için tıkla ... Türkiye ile bir sorunları yok.