ogzhnoTr Üye Senyor Keş' Alıntı: he pardon @@kim miş Genişletmek için tıkla ... Noyu vercem ama mesaj atılmıyor zkcbxbx 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Senyor Keş' Alıntı: he pardon @@kim miş Genişletmek için tıkla ... Noyu vercem ama mesaj atılmıyor zkcbxbx 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Senyor Keş Kapalı Hesap ogzhnoTr' Alıntı: Noyu vercem ama mesaj atılmıyor zkcbxbx 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... baska biri acsin ozaman nolari ona atalım @.NeXuS. sen açabilirmisin
ogzhnoTr' Alıntı: Noyu vercem ama mesaj atılmıyor zkcbxbx 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... baska biri acsin ozaman nolari ona atalım @.NeXuS. sen açabilirmisin
ogzhnoTr Üye Senyor Keş' Alıntı: baska biri acsin ozaman nolari ona atalım @.NeXuS. sen açabilirmisin Genişletmek için tıkla ... O katılmayacakmış...... 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Senyor Keş' Alıntı: baska biri acsin ozaman nolari ona atalım @.NeXuS. sen açabilirmisin Genişletmek için tıkla ... O katılmayacakmış...... 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
NEXUS Üye Konu Sahibi Senyor Keş' Alıntı: baska biri acsin ozaman nolari ona atalım @.NeXuS. sen açabilirmisin Genişletmek için tıkla ... ben whatsapp da değilim
Senyor Keş' Alıntı: baska biri acsin ozaman nolari ona atalım @.NeXuS. sen açabilirmisin Genişletmek için tıkla ... ben whatsapp da değilim
ogzhnoTr Üye Senyor Keş' Alıntı: oguzhan sen ac Genişletmek için tıkla ... Atsınlar numaraları 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Senyor Keş' Alıntı: oguzhan sen ac Genişletmek için tıkla ... Atsınlar numaraları 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
smartphone007 Üye Senyor Keş' Alıntı: numaralari atin Genişletmek için tıkla ... Ben Türkiyede değilim gelirsem atarım
ogzhnoTr Üye Ayıp bea o kadar mesajlarımızı beğendik birbirimizin 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Ayıp bea o kadar mesajlarımızı beğendik birbirimizin 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Senyor Keş Kapalı Hesap smartphone007' Alıntı: Nereye atıcaklar Genişletmek için tıkla ... ogzhniTr ye
ogzhnoTr Üye smartphone007' Alıntı: ben yurt dışındayım Genişletmek için tıkla ... Pm atmak orda paralımı 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
smartphone007' Alıntı: ben yurt dışındayım Genişletmek için tıkla ... Pm atmak orda paralımı 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
smartphone007 Üye ogzhnoTr' Alıntı: Pm atmak orda paralımı 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... hayır ama Türk numarası değil
ogzhnoTr' Alıntı: Pm atmak orda paralımı 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... hayır ama Türk numarası değil
ogzhnoTr Üye smartphone007' Alıntı: hayır ama Türk numarası değil Genişletmek için tıkla ... Whatsapp olduğu için sorun olmaz ki 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
smartphone007' Alıntı: hayır ama Türk numarası değil Genişletmek için tıkla ... Whatsapp olduğu için sorun olmaz ki 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Senyor Keş Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Bana atın nomreleri Genişletmek için tıkla ... beni engelledin zaten :/