mürteza16 Üye EBRU34' Alıntı: cok garıp ıhtıyar konusmaya baslayınca smartphone sustu Genişletmek için tıkla ... Onlar aynı değil. Bunu bil yeter.
EBRU34' Alıntı: cok garıp ıhtıyar konusmaya baslayınca smartphone sustu Genişletmek için tıkla ... Onlar aynı değil. Bunu bil yeter.
NEXUS Üye Konu Sahibi EBRU34' Alıntı: cok garıp ıhtıyar konusmaya baslayınca smartphone sustu Genişletmek için tıkla ... çok garip @Anil-D Banlandıktan birkaç saat sonra sen geldin.
EBRU34' Alıntı: cok garıp ıhtıyar konusmaya baslayınca smartphone sustu Genişletmek için tıkla ... çok garip @Anil-D Banlandıktan birkaç saat sonra sen geldin.
EBRU34 Üye .NeXuS.' Alıntı: çok garip @AnıL-D Banlandıktan birkaç saat sonra sen geldin. Genişletmek için tıkla ... ben hep vardım
.NeXuS.' Alıntı: çok garip @AnıL-D Banlandıktan birkaç saat sonra sen geldin. Genişletmek için tıkla ... ben hep vardım
EBRU34 Üye İhtiyar007' Alıntı: Anılın son görülme saati 17:10 Genişletmek için tıkla ... nerde ıhtıyar
Silinen Üye 2313801 Kapalı Hesap Herkes maxicepte baba ba ba baba @kfahaa #Özgürlük #Ban Kaldırın #DestekciniM
ogzhnoTr Üye Havaadaaaaaaa bişey kokusuu vaaat kim fortladı 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Havaadaaaaaaa bişey kokusuu vaaat kim fortladı 8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.