The Shadow
Üye
bende sizi tanidim iste memnun oldum hepiniz pirlanta gibi adamlarsiniz
Maxicepin boyle bi ortami oldugunu bilseydim bastan soylerdim zatenHee bence saklamak saçma birşey insan arkadaşının yaşını bilmeli
Teşekkürler
Sen ne zamandır forumdasınMaxicepin boyle bi ortami oldugunu bilseydim bastan soylerdim zaten
Her forumda var böyle ortam sadece katılmasını bileceksinMaxicepin boyle bi ortami oldugunu bilseydim bastan soylerdim zaten
Aynen. Bende 4 yapayım barisaati 4 yapicaz heralde
Agustos 2013 ten beri ama uzun suredir sadece android bolumunde takiliyodumSen ne zamandır forumdasın
Hep artistik hep artistikHer forumda var böyle ortam sadece katılmasını bileceksin
Yapalimsaati 4 yapicaz heralde
Valla mesela dh'da böyle güzel ortam bulamadım forever maxicepHer forumda var böyle ortam sadece katılmasını bileceksin
Orda beni 2.mesajimda suresiz banladilarValla mesela dh'da böyle güzel ortam bulamadım forever maxicep
DH da bende ortal bulamadımValla mesela dh'da böyle güzel ortam bulamadım forever maxicep
Sanssizlik4 saat uyucam gece 1 de isten gelcem zuu
Bende aralık 2012 üyelik tarihime bakma bu ikinci hesap. Kimler geldi kimler geçti burdanAgustos 2013 ten beri ama uzun suredir sadece android bolumunde takiliyodum
Bende aralık 2012 üyelik tarihime bakma bu ikinci hesap. Kimler geldi kimler geçti burdan
izin alicamya yarin gitmicemSanssizlik
AynenBan mi yedin
Izin alabiliyorsan ne güzel.O_o
izin alicamya yarin gitmicem
Benim de ikinci hesap ben ilk hesabimin kullanici adini unuttum
hastayim bahanesine alirim denerim sansimiAynen
Izin alabiliyorsan ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?