iremm Üye mservank' Alıntı: hmm forumdan belli aha bir 3. kişi daha tahminlerim arasında yer aldı hehe ben hergün kavga ediyom moralim maşallah Genişletmek için tıkla ... neyse ya boşwerr ortak sen hangi şehirdesin?
mservank' Alıntı: hmm forumdan belli aha bir 3. kişi daha tahminlerim arasında yer aldı hehe ben hergün kavga ediyom moralim maşallah Genişletmek için tıkla ... neyse ya boşwerr ortak sen hangi şehirdesin?
iremm Üye mservank' Alıntı: ben hemşom manyakla aynı şehirdeyim kırşehir Genişletmek için tıkla ... hmmm... neyse imzamın nesi warmış çok gzl anlamlı
mservank' Alıntı: ben hemşom manyakla aynı şehirdeyim kırşehir Genişletmek için tıkla ... hmmm... neyse imzamın nesi warmış çok gzl anlamlı
iremm Üye mservank' Alıntı: gözüme çok hoş bir şey çarptı hiç sorma söylemem Genişletmek için tıkla ... ya madem sormiyim nie söylüyosun tüküttürrrtürme beni söyle çabuk
mservank' Alıntı: gözüme çok hoş bir şey çarptı hiç sorma söylemem Genişletmek için tıkla ... ya madem sormiyim nie söylüyosun tüküttürrrtürme beni söyle çabuk
iremm Üye mservank' Alıntı: 7 saatlik uykuyla ayaktayım uyku bastırdı yine saat 12 yi geçiyo uyku muyku kalmıo Genişletmek için tıkla ... git yat ortim pc pc bu kdrda pc deliliği olmaz kiii
mservank' Alıntı: 7 saatlik uykuyla ayaktayım uyku bastırdı yine saat 12 yi geçiyo uyku muyku kalmıo Genişletmek için tıkla ... git yat ortim pc pc bu kdrda pc deliliği olmaz kiii
mservank Üye bu vakitte yatarsam 2 saat sonra gürültüyle uyanırım sonra kesinlikle yatamam uyku düzenim bozuldu hava çok sıcak
bu vakitte yatarsam 2 saat sonra gürültüyle uyanırım sonra kesinlikle yatamam uyku düzenim bozuldu hava çok sıcak
iremm Üye mservank' Alıntı: bu vakitte yatarsam 2 saat sonra gürültüyle uyanırım sonra kesinlikle yatamam uyku düzenim bozuldu hava çok sıcak Genişletmek için tıkla ... ewt hava çok sıcak neyse ben kaçtım ortim gözlerim gitti pc başında kör olacam
mservank' Alıntı: bu vakitte yatarsam 2 saat sonra gürültüyle uyanırım sonra kesinlikle yatamam uyku düzenim bozuldu hava çok sıcak Genişletmek için tıkla ... ewt hava çok sıcak neyse ben kaçtım ortim gözlerim gitti pc başında kör olacam
iremm Üye mservank' Alıntı: güle güle ortak hazırlıkları aksatma Genişletmek için tıkla ... sen mrk etme