iremm Üye mservank' Alıntı: Beğenmedn mi koskoca falcının yardımcısı olacan hem arada beleş bakarım belki. Genişletmek için tıkla ... olabilir aslında
mservank' Alıntı: Beğenmedn mi koskoca falcının yardımcısı olacan hem arada beleş bakarım belki. Genişletmek için tıkla ... olabilir aslında
mservank Üye Hmm inşallah senin için hayırlısı olur. Kardeşten kurtulmak oh ses yok gürültü yok.yurtta mı kalmayı planlıyorsun?
Hmm inşallah senin için hayırlısı olur. Kardeşten kurtulmak oh ses yok gürültü yok.yurtta mı kalmayı planlıyorsun?
iremm Üye mservank' Alıntı: bir kardeş küçük veya büyük her zaman başa beladır sen hangi şehirdesin bakem?? Genişletmek için tıkla ... Olmam gereken yer ben bu sözü nerden hatırlıyorum
mservank' Alıntı: bir kardeş küçük veya büyük her zaman başa beladır sen hangi şehirdesin bakem?? Genişletmek için tıkla ... Olmam gereken yer ben bu sözü nerden hatırlıyorum
iremm Üye mservank' Alıntı: söylemezsen söyleme be ortağındna sakla hı onu da değiştiyorum kırıldım hııh. Genişletmek için tıkla ... saklamıyorum ki sitede çoğu kişi biliyo senin bi farkın olmalı dimi ortağım olduğun için o yüzden söylemedim
mservank' Alıntı: söylemezsen söyleme be ortağındna sakla hı onu da değiştiyorum kırıldım hııh. Genişletmek için tıkla ... saklamıyorum ki sitede çoğu kişi biliyo senin bi farkın olmalı dimi ortağım olduğun için o yüzden söylemedim
mservank Üye evet haklısın ama falla bakarım öğrenirim merak etme sen onu bunu bırak da hazırlıkları söyle bur arada aranın bozuk olduğun kişyi tahmin edebiliyorum
evet haklısın ama falla bakarım öğrenirim merak etme sen onu bunu bırak da hazırlıkları söyle bur arada aranın bozuk olduğun kişyi tahmin edebiliyorum
iremm Üye mservank' Alıntı: evet haklısın ama falla bakarım öğrenirim merak etme sen onu bunu bırak da hazırlıkları söyle bur arada aranın bozuk olduğun kişyi tahmin edebiliyorum Genişletmek için tıkla ... kim??? pm at hadii mrk ettimmm
mservank' Alıntı: evet haklısın ama falla bakarım öğrenirim merak etme sen onu bunu bırak da hazırlıkları söyle bur arada aranın bozuk olduğun kişyi tahmin edebiliyorum Genişletmek için tıkla ... kim??? pm at hadii mrk ettimmm
iremm Üye mservank' Alıntı: yok yanlış tahmin etmişim ama nasıl olsa ortaya çıkar Genişletmek için tıkla ... anladımmmmm canısı değil
mservank' Alıntı: yok yanlış tahmin etmişim ama nasıl olsa ortaya çıkar Genişletmek için tıkla ... anladımmmmm canısı değil
iremm Üye ben anlarım nyi düşündüğünü körle yatan şaşı kalkar az çok benzettin beni kendine ortağımın ne düşündüğünü çakabiliyorum
ben anlarım nyi düşündüğünü körle yatan şaşı kalkar az çok benzettin beni kendine ortağımın ne düşündüğünü çakabiliyorum
iremm Üye mservank' Alıntı: aslında tahmin ettiğim 2 kişi vardır biri elendi Genişletmek için tıkla ... yaa ben demedimmi dierinide tahmin ediyorum ama o da değil
mservank' Alıntı: aslında tahmin ettiğim 2 kişi vardır biri elendi Genişletmek için tıkla ... yaa ben demedimmi dierinide tahmin ediyorum ama o da değil
iremm Üye mservank' Alıntı: off falcılık imajım sarsıldı ben zaten tahmin ettim canım forumdan biri mi??? Genişletmek için tıkla ... aaa kimse eline su dökemez boşwer yaa
mservank' Alıntı: off falcılık imajım sarsıldı ben zaten tahmin ettim canım forumdan biri mi??? Genişletmek için tıkla ... aaa kimse eline su dökemez boşwer yaa
mservank Üye hmm forumdan belli aha bir 3. kişi daha tahminlerim arasında yer aldı hehe ben hergün kavga ediyom moralim maşallah
hmm forumdan belli aha bir 3. kişi daha tahminlerim arasında yer aldı hehe ben hergün kavga ediyom moralim maşallah