xkadir61 Üye iremm' Alıntı: zaten senin gibi eli açık kimseyi hayatımda görmedim Genişletmek için tıkla ... istanbul buluşmasına gelde cömertlik gör. herkese; meybuz .(dondurma) ısmarlayacağım
iremm' Alıntı: zaten senin gibi eli açık kimseyi hayatımda görmedim Genişletmek için tıkla ... istanbul buluşmasına gelde cömertlik gör. herkese; meybuz .(dondurma) ısmarlayacağım
Soneday Üye canturgay' Alıntı: tünaydın mı kaldı yaaa..nerdeyse dünaydın yaniii... Genişletmek için tıkla ... 5 saat sonra ertesigünaydın olacak
canturgay' Alıntı: tünaydın mı kaldı yaaa..nerdeyse dünaydın yaniii... Genişletmek için tıkla ... 5 saat sonra ertesigünaydın olacak
iremm Üye canturgay' Alıntı: tünaydın mı kaldı yaaa..nerdeyse dünaydın yaniii... Genişletmek için tıkla ... soneday' Alıntı: 5 saat sonra ertesigünaydın olacak Genişletmek için tıkla ... Turgay her öğle sana dünaydın diycem espirini tuttum
canturgay' Alıntı: tünaydın mı kaldı yaaa..nerdeyse dünaydın yaniii... Genişletmek için tıkla ... soneday' Alıntı: 5 saat sonra ertesigünaydın olacak Genişletmek için tıkla ... Turgay her öğle sana dünaydın diycem espirini tuttum
canturgay Üye iremm' Alıntı: Turgay her öğle sana dünaydın diycem espirini tuttum Genişletmek için tıkla ... belayı bulduk desene...
iremm' Alıntı: Turgay her öğle sana dünaydın diycem espirini tuttum Genişletmek için tıkla ... belayı bulduk desene...
canturgay Üye iremm' Alıntı: ok söylemiyorum Genişletmek için tıkla ... yawww..sen de hiç şaka kaldırmıyon ama.. gelll .başımın üstünde yerin var beklerimm.... (bu şaka değildi bakk...)
iremm' Alıntı: ok söylemiyorum Genişletmek için tıkla ... yawww..sen de hiç şaka kaldırmıyon ama.. gelll .başımın üstünde yerin var beklerimm.... (bu şaka değildi bakk...)
iremm Üye canturgay' Alıntı: yawww..sen de hiç şaka kaldırmıyon ama.. gelll .başımın üstünde yerin var beklerimm.... (bu şaka değildi bakk...) Genişletmek için tıkla ... başta kırmasaydın demem bidaha
canturgay' Alıntı: yawww..sen de hiç şaka kaldırmıyon ama.. gelll .başımın üstünde yerin var beklerimm.... (bu şaka değildi bakk...) Genişletmek için tıkla ... başta kırmasaydın demem bidaha
canturgay Üye iremm' Alıntı: başta kırmasaydın demem bidaha Genişletmek için tıkla ... yaww ..git sen de pek narinsin...
iremm' Alıntı: başta kırmasaydın demem bidaha Genişletmek için tıkla ... yaww ..git sen de pek narinsin...
iremm Üye mservank' Alıntı: nolmuş burada? Genişletmek için tıkla ... neolacak ortini kırıyolar sen ortalarda dolan iremin ortisiyim die
mservank' Alıntı: nolmuş burada? Genişletmek için tıkla ... neolacak ortini kırıyolar sen ortalarda dolan iremin ortisiyim die