Oğuzhan Üye Sen deneme yazınca bir an dalga geçiyorsun sanmıştım. Merakla girdim harbiden Mücoymuş. Tebrikler yavrum.
Sen deneme yazınca bir an dalga geçiyorsun sanmıştım. Merakla girdim harbiden Mücoymuş. Tebrikler yavrum.
codblackops2 Üye tebrikler mücahit - - - Eklendi - - - hayırlı olsun - - - Eklendi - - - haketmiştin zaten - - - Eklendi - - - niye bana cevap vermiyorsun - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - ayın üyesi oldun diye takmıyorsun beni - - - Eklendi - - - vay be - - - Eklendi - - - neyse ben anladım anlayacağımı - - - Eklendi - - -
tebrikler mücahit - - - Eklendi - - - hayırlı olsun - - - Eklendi - - - haketmiştin zaten - - - Eklendi - - - niye bana cevap vermiyorsun - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - ayın üyesi oldun diye takmıyorsun beni - - - Eklendi - - - vay be - - - Eklendi - - - neyse ben anladım anlayacağımı - - - Eklendi - - -
Akıncı Üye Kabız Civciv' Alıntı: Sen deneme yazınca bir an dalga geçiyorsun sanmıştım. Merakla girdim harbiden Mücoymuş. Tebrikler yavrum. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
Kabız Civciv' Alıntı: Sen deneme yazınca bir an dalga geçiyorsun sanmıştım. Merakla girdim harbiden Mücoymuş. Tebrikler yavrum. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
Akıncı Üye codblackops2' Alıntı: tebrikler mücahit - - - Eklendi - - - hayırlı olsun - - - Eklendi - - - haketmiştin zaten - - - Eklendi - - - niye bana cevap vermiyorsun - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - ayın üyesi oldun diye takmıyorsun beni - - - Eklendi - - - vay be - - - Eklendi - - - neyse ben anladım anlayacağımı - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... işe gidecektim yattım kusura bakma
codblackops2' Alıntı: tebrikler mücahit - - - Eklendi - - - hayırlı olsun - - - Eklendi - - - haketmiştin zaten - - - Eklendi - - - niye bana cevap vermiyorsun - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - ayın üyesi oldun diye takmıyorsun beni - - - Eklendi - - - vay be - - - Eklendi - - - neyse ben anladım anlayacağımı - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... işe gidecektim yattım kusura bakma
codblackops2 Üye -Akıncı' Alıntı: işe gidecektim yattım kusura bakma Genişletmek için tıkla ... Şaka yapıyorum yahu
Süleyman Üye x-scarface' Alıntı: La eklentisiz mesajım gitmiş Genişletmek için tıkla ... Üzülme sen gönlümüzün üyesisin
x-scarface' Alıntı: La eklentisiz mesajım gitmiş Genişletmek için tıkla ... Üzülme sen gönlümüzün üyesisin
Süleyman Üye -Akıncı' Alıntı: hiç olmamış Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Çok sevdim ben bu smileyi
-Akıncı' Alıntı: hiç olmamış Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Çok sevdim ben bu smileyi
Emrgncy Üye La oğlum gereksizler olarak yönetime baskı falan mı yapıyonuz.. ayın üyeleri gereksizlerden çıkmaya başladı.. Bu istatistiklere göre temmuz ayının üyesiiiiii.. Hmmmmmmmmmmm Hikmet olsa gerek
La oğlum gereksizler olarak yönetime baskı falan mı yapıyonuz.. ayın üyeleri gereksizlerden çıkmaya başladı.. Bu istatistiklere göre temmuz ayının üyesiiiiii.. Hmmmmmmmmmmm Hikmet olsa gerek